A Jóban Rosszban sztárja is küzd egy ideje súlyfeleslegével, de most sikerült ledobnia jó néhány kilót. A fogyásban nem más segített neki, mint Lagzi Lajcsi.

Gőzerővel készül a nyárra Cseke Katinka, és mint minden nő ő is a súlyfeleslegének lefaragásával indított. A TV2 sztárja igazán eredményesen vette fel a harcot a kilókkal, és sikerült is már megszabadulnia 17 kilótól. 

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

“Összesen tizenhét-tizennyolc kilót fogytam, és élvezem a változást. Biztos látszik is, mert mindenki megjegyzi, hogy mennyivel vékonyabb vagyok. A főiskolai évek alatt ötvenhat kiló körül voltam, és ezt kevesen hiszik el, de nekem valójában az az igazi testalkatom. Pajzsmirigy-alulműködés miatt jöttek fel rám a kilók, de most bízom magamban és érzem, hogy végig tudom csinálni. Ha a mérlegen azt látnám, hogy hetessel kezdődik a kilóim száma, már nagyon elégedett lennék” - mondta Katinka a Blikknek.

Felnőtt férfiak kezdenek ki Cseke Katinka 14 éves kislányával
A nyolcadikos Panna bár még nagyon fiatal, úgy néz ki, mint egy huszonéves. A férfiakat is megtéveszti a lány kinézete, így előfordul, hogy 30 éves férfiak is ráhajtanak. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!