Fontos irányelvek szerint él Király Viktor, ilyen a határozottság, igényesség és a kitartás. Ezeket az értékeket főként otthonról hozta, és máig a családja van rá a legnagyobb hatással.

Mindegy, miről van szó, legyen az karrierrel, magánélettel vagy akár egy hétköznapinak tűnő, például a megjelenéssel kapcsolatos dolog, Viktor semmit sem bíz a véletlenre, és nagyon nagy hatással van rá a családja véleménye. Legújabb tervei szerint stylist édesanyja nyomdokaiba lépve, még az sem kizárt, hogy hamarosan kalaptervezői babérokra tör.

Forrás: Red Lemon

„Otthon mindig az életre neveltek minket, és ez minden területen jól kamatoztatható. Anyu és apu mindketten olyanok, akiknek határozott elképzeléseik vannak a világról, így ez a példa volt előttünk is. Szakmai sikerek ide vagy oda, azt hiszem, ha összességében elérem, amit ők a saját életükben, nagyon boldog ember leszek" - mondta Viktor, aki szerint a férfinak mindig férfinak kell maradnia, ami nemcsak a külsőségekben jelenik meg, hanem abban is, amit a nők felé sugároz, ezen a téren is nagyon fontos a magabiztosság.

Forrás: Red Lemon

Nem csoda, hogy Viktor nagyon kényes a megjelenésére is, valamint arra, hogy miket fogyaszt. „Odafigyelek, hogy jó minőségű ételeket és italokat fogyasszak, de ugyanilyen kényes kérdés nálam a megjelenés is. Mostanában a kalap az egyik kedvenc kiegészítőm, és mivel szeretek kitűnni, egy saját kollekció is tervben van" - árulta el az énekes. Viktor sokak számára példakép, nem véletlen, hogy június hónapban őt választotta meg az amerikaiak kedvenc whiskey-je a hónap férfijának.

Király Viktor: "Nem a lányok dolga, hogy udvaroljanak a fiúknak"
Bár az énekes karrierje az utóbbi hónapokban igencsak beindult, a magánéletről nem mondhatja el ugyanezt. Elmondása szerint nem akar kihasználni senkit sem. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!