Születésétől fogva nem az édesanyja neveli Damu Roland és Edina közös gyermekét. A feleség nővére lett a kislány gyámja, aki állítólag nem engedi Edinának, hogy látogassa a picit.

Damu Edina és Roland élete még mindig nem nyugodott le. Néhány nappal ezelőtt tisztázta újabb terhességének és vetélésének történetét. Leszögezte, nem volt várandós, a kórházban diagnosztizálták félre.

Forrás: TV2

Damu Edina egyébként sincs most a legjobb formában, magánéleti és egészségügyi problémái miatt teljesen lefogyott. A legfrissebb hírek szerint pedig már a kislányát sem látogathatja. Saját nővére tiltotta meg, hogy látogassa a kis Maját. "Összevesztem a nővéremmel, ezért nem láthatom a kislányomat. Valakitől azt hallotta, hogy ismét iszom, ezért nem enged a kis Majához. Már egy-két hete nem láttam a picit, és el sem tudom mondani, mennyire hiányzik. Azt hiszem, minden édesanya tudja, milyen pokoli érzés ez" - számolt be Edina fájdalmáról a Blikknek. A lap kereste a gyámot, aki nem akart nyilatkozni, Damu Roland szerint viszont felesége nem mond igazat. "A valóság és az, amit Edina mond, nem fedi egymást" - mondta a színész. Hozzátette, egy hónapig nem is látogatta a gyereket, amikor megtehette volna, pedig buszbérletet is vettek neki, hogy erre ne legyen gondja.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Ekkor nővére és édesanyja elutaztak Edinához, és sokkolták az ott látottak. Alkoholos üvegek hevertek a földön, és látták Damu Roland feleségén, hogy nem beszámítható. "A pia miatt remeg keze-lába, még egy villát sem tud megfogni, nemhogy egy kisgyereket!Nem érezném biztonságban Maját, ha az anyjával lenne. Testvére, Kati a fejébe vette, hogy kivizsgáltatja a gyámüggyel, Edina alkalmas-e egyáltalán arra, hogy láthassa a kislányát. Azt remélem, hogy minél hamarabb hivatalosan is megteszi a szükséges lépéseket. Egy biztos: Edina soha nem kapja meg Maját! Amíg én élek, és tűzzel-vassal küzdeni tudok ellene, addig nem fog vele élni a kislányom!" - mondta Damu Roland.