Sok fiúra jellemzően Evan étrendje sem valami következetes, sőt. Ő mégsem hízik, és nagyon is jól érzi magát a bőrében, ezért döntötte el barátnője, Stephanie Eckelkamp, hogy kipróbálja, és egy héten keresztül ugyanazokat fogja enni, mint a szerelme.

 Eléggé hektikus és a legkevésbé sem egészséges Stephanie Eckelkamp barátjának az étrendje, de a lány - aki a paleo étkezés megszállottja - úgy döntött, egy hétre kipróbálja. Már az elején tudta, nem lesz egyszerű, hiszen sokszor szerepel whiskey vagy éppen sör a napi menüben.

Forrás: Stephanie Eckelkamp/eatclean.com

Természetesen kávéval indította a napot, amit néha egy kis mogyoró követett. Egy-két fánk még lecsúszott az ebéd előtt, ami lehetett chips és sör is. A vacsoramenü is igen változatos volt: whiskey, fagylalt, grillezett sajt vagy éppen sült sonka. Az első napon még kifejezetten élvezte Stephanie ezt a fajta szabadságot, de ahogy teltek a napok, kezdte egyre fáradtabbnak érezni magát.

Forrás: Stephanie Eckelkamp/eatclean.com

A harmadik nap után érezte, hogy a teste egészséges ételekért ácsingózik, azonban nem térhetett el az étrendtől. Folytatta a szénhidrátdús gyorskaják fogyasztását, és érezte, hogy lassan kezd rászokni a szervezete.Meg is ijedt egy kicsit attól, hogy ezután nem fognak olyan jólesni neki a paleo kaják, de ha az étrend negatívumaira gondolt, akkor egyből tudta, egyszerű lesz a visszaszokás.

Forrás: Stephanie Eckelkamp/eatclean.com

Fáradékony volt, az emésztése is lelassult, és folyamatosan fel volt puffadva. Alig várta a hét leteltét, de beismerte, hogy szórakoztató volt ez a próba. "Azt gondolhatjátok, hogy gyűlölöm a barátomat ezután a hét után, de valójában nagyon szórakoztató tapasztalat volt. Az étkezés sokkal inkább volt így közös program" - számolt be Stephanie tapasztalatairól az Eatclean.com honlapon.