Naomi Campbell még mindig bombázó - Így kell kinézni 46 évesen!

Forrás: Yamamay -
modell fotó Naomi Campbell Ibiza bombázó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű modell nem hagyja, hogy elfeledkezzen róla a sajtó. Mindig talál alkalmat arra, hogy szép idomaival büszkélkedhessen. Legutóbb Ibizán mutatta meg bomba alakját. 

Naomi Campbell még 46 évesen is a világ egyik leghíresebb szupermodellje, de nem csak hogy simán letagadhat 15 évet, a strandon is nagyon jól fest! A brit szépség egy fekete, igen sokat mutató bikiniben napozott épp egy hatalmas jachton, amikor sikerült lencsevégre kapni. A stíluskirálynő a mai napig ügyel arra, hogy az alakja kifogástalan legyen, így hetente többször is eljár edzeni. Nem is csoda, ha az testét büszkén mutogatja a kiváncsi szemeknek. A szexi képeket ide kattintva te is megnézheted!

Forrás: Yamamay
5 tiltólistás ruha esküvőrehttp://www.life.hu/trend/20160713-tiltolistas-ruhak-eskuvore.htmlMár nagyban dübörög az esküvőszezon, így ideje átvenni, melyek azok a tiltólistás ruhák, amelyeket semmiképpen ne vegyél fel esküvőre. Trend--Penélope Cruzon nem fog az idő: gyönyörű fotó! http://www.life.hu/trend/20160714-penelope-cruz-meg-mindig-rendkivul-fiatalos-dogos-foto-a-sztarrol.htmlA sztár már elmúlt 40 éves, de húsz évet simán letagadhatna. Legalábbis legújabb fotója erről árulkodik. Trend--Hetek kellettek hozzá, hogy szőke lehessen Michelle Keegan hajahttp://www.life.hu/trend/20160714-2-nap-kellett-hozza-hogy-szoke-lehessen-michelle-keegan-haja.htmlHatalmas változáson ment át az angol színésznő az utóbbi napokban. TrendOrigoMásfél milliós ruhát tett tönkre Gigi Hadidhttp://www.life.hu/trend/20160712-gigi-hadid-modell-masfel-millios-ruhaban-ugrott-egy-medencebe.htmlNem önszántából tette mindezt a szépség, hanem egy munka kedvéért. Trend--Vilmos herceg csúnyán beszólt a feleségénekhttp://www.life.hu/trend/20160711-vilmos-herceg-csunyan-beszolt-a-felesegenek-katalin-hercegnenek.htmlMég a legjobb családokban is előfordulnak konfliktusok, ez alól pedig a brit királyi család sem kivétel. Legutóbb például Vilmos herceg tette szóvá, hogy egyáltalán nem tetszik neki a felesége ruhakölteménye. Trend--Sminkelj úgy, mint a születésnapos Sofia Vergarahttp://www.life.hu/trend/20160707-sminkelj-ugy-mint-a-szuletesnapos-sofia-vergara.htmlA színésznő Sofia Vergara sminkje kifinomultan tökéletes. Érzéki, titokzatos, ahogy Hollywoodban illik. De mi lehet a szépségének titka? Így készítsd el a díva sminkjét! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.