Nahát! Farmerben és tornacipőben pózol Lady Gaga

Lady Gaga farmer tornacipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Gaga olyat tett, hogy még mi is meghökkentünk: tényleg ő lenne a képen? 

Az extrém szettjeiről ismert díva általában valami sokkoló holmiban jelenik meg a nyilvánosság előtt - és itt nem csak a nyers, marhabőr ruhájára gondolunk. Gaga imádja a hatalmas platformcipőket, az extrém napszemüvegeket, a furcsábbnál furcsább kreációkat, és szinte mindig ilyenekben látni.

Forrás: Instagram/Ladygaga

Ezért is meglepő, hogy a minap egy nagyon egyszerű szerelésben fotózkodott: farmersort, klasszikus, magas szárú tornacipő, basaball sapka és hátizsák - na ilyenben se láttuk még Gagát!

Úgy tűnik, az énekesnő egyre jobban kedveli a "földi dolgokat" - nemrég például megszerezte a jogosítványt, mert imád autót vezetni, és sofőr helyett ő vágyott arra, hogy a volán mögé ülhessen.

Akarja őt még bárki kritizálni? Teljesül Gigi Hadid álmahttp://www.life.hu/trend/20160714-gigi-hadid-modell-az-amerikai-vogue-cimlapjan-pozol.htmlStephanie Seymour és Rebecca Romijn korábban keményen kritizálta a modellt, most azonban biztosan nagyot néznek, amikor megpillantják Gigit az amerikai Vogue címlapján. Trend--Meglepő, de Irina Shayk ezúttal egy szál bikiniben sem szexihttp://www.life.hu/trend/20160718-meglepo-de-irina-shayk-ezuttal-egy-szal-bikiniben-sem-szexi.htmlNehéz elhinni, hogy a világ egyik legkeresettebb modelljéről nemrég még azt írtuk, hogy ő az, aki mindenben szexi. Nos, most egy olyan kép látott napvilágot, amelyen egy bikiniben feszít, ennek ellenére mégsem nyerte el a tetszésünket. Trend--Így lehetsz trendi menyasszony 2016 nyaránhttp://www.life.hu/trend/20160712-ilyen-a-trendi-menyasszonyi-smink-2016-nyaran.html2016-ban az esküvői smink érzékien természetes. A fényes bőrt highlighttal fűszerezzük, az ártatlanság érzékeltetésére lágy, pasztell tekintetet varázsolunk. TrendOrigoDögös! Kulcsár Edina egy perc alatt öltözött át a Magyarország Szépe műsorbanhttp://www.life.hu/trend/20160717-kulcsar-edina-egy-perc-alatt-oltozott-at-a-magyarorszag-szepe-musorban.html2014 nyertes királynője természetesen ott van a Magyarország Szépe döntőjében. Énekelt is, zsűrizik is, és persze sebtiben át is öltözött.TrendFotó: Szabó Gábor - OrigoSokkoló dekoltázst villantott az Amerikai pite sztárja, Tara Reidhttp://www.life.hu/trend/20160717-tara-reid-az-amerikai-pite-sztarja-sokkolo-dekoltazst-villantott-az-utcan.htmlTöbb ízben is beszámoltunk már arról, milyen durván néz ki az utóbbi években az egykor hamvas Tara.Trend--Tatár Csilla gyönyörű ruhában keresi Magyarország szépéthttp://www.life.hu/trend/20160717-tatar-csilla-musorvezto-gyonyoru-ruhaban-keresi-magyarorszag-szepet.htmlKulcsár Edina és a Hoolingans közös dalával elstartolt a Magyarország Szépe szépségverseny.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.