A világ egyik legkeresettebb modellje még ma is hihetetlenül dögös, de mindent meg is tesz azért, hogy megőrizze irigylésre méltó alakját. Már közelebb van a 40-hez, de még mindig rengeteg férfi vágyakozik utána.

Nem véletlenül lett modell Gisele Bündchen, ő ezt a pályafutást választotta. 13 évesen iratkozott be egy tanfolyamra, a következő évben pedig már versenyekre járt Gisele. 16 évesen költözött New Yorkba, hogy igazán beindíthassa karrierjét.

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Nem is kellett olyan sokat várnia, 3 évvel később már címlaplány lett, 2000-ben pedig már ott volt a világ 100 legszexisebb nőjének listáján. Volt a Rolling Stone magazain címlapján, többek között szerepelt már az ELLE, az Allure, a Vogue, az Arena, a GQ, a Marie Claire és az Exquire magazinokban, valamint a Time, a Vanity Fair, a Forbes magazin, a Newsweek, és a Veja elején is. Olyan márkák reklámkampányának arca volt, mint a Christian Dior, Givenchy, Lanvin, Louis Vuitton vagy a Victoria's Secret. Több éven keresztül ő volt a világ legjobban kereső szupermodellje, aki ma 36 évesen is megállná a helyét a fiatal lányok között. Amellett, hogy akár 10 évet is letagadhatna, teste még mindig vadító!