Meglepő részletek, hatalmas villantások, egy kis farmermánia és a világ legrondább ruhája. Nézd meg képeken is, miket viseltek ezen a héten a sztárok a vörös szőnyegen.

Az ördög a részletekben rejlik  

Az Amerikai szépség sztárja, Mena Suvari és a második gyermekével várandós Mila Kunis is extrém melldíszítéssel jelentek meg a vörös szőnyegen.   

Mena Suvari, Mila KunisForrás: AFP

Akik hatalmasat hibáztak  

A 26 éves színésznő, Bria Murphy ennél rövidebb ruhát nem is választhatott volna. Sajnos hátulról nem találtunk róla képet, pedig szívesen megnéztük volna, abból a szögből hogyan fest. A hét legdurvább ruháját mégis Tori Spelling hozta, aki egy bordó csipkemelltartót vett egy ízléstelenül kivágott ruha alá. Az egész összeállítás teljesen érthetetlen, és talán a legcsúnyább darab, amit mostanában láttunk. 

Bria Murphy, Tori SpellingForrás: Northfoto

Farmermánia  

A Guess márka bemutatóján csupa farmerba öltöztek a modellek. A legnagyobb feltűnést a kebelcsoda, Charlotte Mckinney és Hailey Baldwin keltette. Előbbi egy forrónadrágban, utóbbi pedig egy overallban jelent meg az eseményen.

Charlotte Mckinney, Hailey BaldwinForrás: Northfoto

A legdögösebb anyuka

Chrissy Teigen, aki nemrég adott életet kislányának, most vele és férjével, John Legenddel nyaralt. A luxushajón le is fotózták a kis családot, ahol a modell csodásan festett. A sárga szoknyával, a piros rúzzsal, a dögös napszemüveggel és a lazán fonott hajjal ő az egyik legcsodásabb modellanyuka. 

Chrissy TeigenForrás: Northfoto