Hűha! Kaia Gerber egyelőre jobban teljesít, mint édesanyja, Cindy Crawford

Kaia Gerber modell Cindy Crawford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kaia Gerbernek már sikerült az, ami édesanyjának az ő korában még nagyon nem.

No persze nincs nehéz dolga a szupermodell lányának, hiszen édesanyja már jó előre kitaposta az utat Kaia számára a modellvilágban. Most azonban a 14 éves Kaia megkapta első, önálló címlapját, ez pedig Cindynek csak 16 évesen sikerült.

Forrás: Pop Magazine

A gyönyörű tinilány a Pop magazin címlapján szerepel, és elmondta, ezzel egy hatalmas álma vált valóra. Kaia egyébként tavaly már szerepelt címlapon, de akkor nem egyedül: édesanyjával pózoltak a francia Vogue magazinban.

Abban pedig szinte biztosak vagyunk, hogy nem ez lesz Kaia első címlapja; hamarosan egészen biztosan nagyobb és ismertebb lapok kérik fel a lányt, aki már most számtalan reklámkampányban szerepelt.

Frufruval vagy anélkül? Melyik frizura áll jobban a celebeknek?http://www.life.hu/trend/20160817-frufruval-vagy-anelkul-neznek-ki-jobban-a-celebek-szavazz.htmlAki hosszúhajpárti, és viszonylag keveset alakítgat a frizuráján, életében egyszer az is belefut abba, hogy frufrut vágat magának. Hiszen a megújulásra mindenkinek szüksége van, hosszú hajjal pedig ez az egyik legdrasztikusabb változtatás. De kinek áll jól, és kinek nem? Vizsgáljuk meg kedvenc celebjeinket! TrendOrigoCsipkemelltartó, push-up alsó és fürdőszoknya férfiaknakhttp://www.life.hu/trend/20160817-csipkefehernemu-push-up-also-es-szoknyas-furdoruha-ferfiaknak.htmlAmikor azt hiszed, már mindent láttál, akkor belefutsz egy férfiaknak kitalált csipkés melltartóba vagy egy szoknyaként kialakított fürdőruhába, amit szintén nekik találtak ki. De miért van erre szükség? Trend--Atyaég! Kiszel Tünde és Donatella megint nagyot villantotthttp://www.life.hu/trend/20160816-kiszel-tunde-es-lanya-donatella-bikinis-kepet-posztolt.htmlÚgy látszik, Donatella máris az anyukája nyomdokaiba lépett, sőt, lassan túlszárnyalja Tündét a pózolásban. Bikinis képet osztottak meg rajongóikkal az anyuka közösségi oldalán, és jól láthatóan büszkék keredked idomaikra. TrendOrigoMicsoda gének! Christie Brinkley és lánya akár testvérek is lehetnének!http://www.life.hu/trend/20160817-christie-brinkley-modell-es-lanya-akar-testverek-is-lehetnenek.htmlA modell 62 évesen is eszméletlen formában van, és persze gyönyörű, így nem csodálkozunk azon, hogy a lánya is meseszép. TrendOrigoJennifer Lopez nagyon nincs jó formábanhttp://www.life.hu/trend/20160816-jennifer-lopez-nincs-jo-formaban-slamposan-es-plusz-kilokkal-lepett-utcara.htmlNem ezt szoktuk meg az énekesnőtől, de persze lehet ő is rossz formában. Jennifer Lopez kissé eleresztette magát mostanában. Trend--Örökifjú vagy cikivé vált nagyi, aki fél megöregedni? 58 éves lett Madonna!http://www.life.hu/trend/20160815-orokifju-vagy-cikive-valt-nagyi-aki-fel-megoregedni-58-eves-lett-madonna.htmlHabár van két saját és két örökbe fogadott gyermeke, a valódi nagymamaságtól még messze áll, pedig kora alapján már simán unokázhatna. Ehelyett ő azonban a pucér fenekét mutogatja, neccharisnyában partizik, mellbimbóját pedig csak egy aprócska tapasszal rejti el a világ elől. A nagy kérdés adja magát: Madonna egy örökifjú lázadó, vagy nagyikorba lépett egykori popsztár, aki nem tud megbirkózni az öregedéssel? TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.