Gönczi Gábor élete 41 éves korára teljesedett ki, ugyanis ekkorra lett meg mindene, amire vágyott. Híradós műsorvezető lehet, és hamarosan apaszerepben is tetszeleghet. Az már csak hab a tortán, hogy nem csak egy babának örülhetnek.

A műsorvezető régóta szeretett volna már apa lenni, ám sokáig nem adta meg az élet neki ezt az ajándékot. Tatár Csillával nem működött a kapcsolatuk, a gyermekáldás is elkerülte őket. Azonban ahogy elengedték egymást, mindkettőjük élete kiteljesedett. Gönczi Gábor immár új kedvesével, Ildikóval várja születendő gyermeküket.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A műsorvezető 41. születésnapja is meglepetésekkel teli volt, ugyanis elutaztak Ildikóval, ez volt jó darabig az utolsó alkalom, hogy kettesben mentek valahová, de egyáltalán nem bánják, sőt, alig várják, hogy szülők lehessenek. Gönczi Gábor a Best magazinnak azt is elmesélte, hogy a kelleténél gyakrabban járnak 3D-s ultrahangra, mert nem bírnak betelni a látvánnyal. "Igaz ugyan, hogy már rég szerettem volna szülő lenni, de úgy érzem, jó, hogy nem előbb lettem, és hogy nem később leszek apa" - mondta Gábor, aki egy másik örömhírről is beszámolt. "A családban egy másik gyermekáldásnak is örülhetünk, Ildi testvére is állapotos, szinte egyszerre két picivel is bővül a család" - mesélte a híradós, aki viszont kisfia nevéről még hallgat. Egy biztos, nem Gábor lesz.