Hogyan tudott szupernőiesre fogyni a szülés után Kim Kardashian? Mit eszik nap, mint nap a kifutók hercegnője, Kendall Jenner? Máris eláruljuk!

Khloe Kardashiannemrég a blogján árulta el, hogyan diétáznak testvérei, akik mindannyian remek formában vannak. "Annyira más szokások szerint étkezünk, hogy néha, amikor közösen keresünk éttermet, azon csodálkozom, hogy találunk egyáltalán" - írta a celeblány.

Forrás: AFP

Khloe elárulta, Kim most nagyon szigorú diétaszerint étkezik, hogy karcsúbb legyen, mint valaha. "Nem kérném egy napig sem Kim új étrendjét, ami az Atkins diéta szigorú szabályai szerint állt össze. Nincs benne cukor, szénhidrát, csak sovány hús és tejtermékek. Imádom az édességet, de nem szeretem a vörös húst és a tejtermékeket, szóval sosem vállalnám a dolgot. "

A lány elárulta azt is, Kendall Jenner egy igazi mázlista, szupergyors anyagcserével. Ő az, aki gyakorlatilag csak szemetet eszik, neki nem kell a modellek sanyargató diétáját követnie, ehet hamburgert pizzával, amikor csak akar.

Kylie Jennerúgy étkezik, mint a tipikus fial lányok, viszont tisztában van azzal, mit mivel kellene ennie, és ha épp nem bűnözik, akkor egészséges ételeket választ.

A legszigorúbban mégis Kourtney Kardashian diétázik, aki glutén és laktózérzékeny, így ő mindenből csakis organikusat és adalékmenteset választ.