Kendall Jenner Khloe Kardashian kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogyan tudott szupernőiesre fogyni a szülés után Kim Kardashian? Mit eszik nap, mint nap a kifutók hercegnője, Kendall Jenner? Máris eláruljuk!

Khloe Kardashiannemrég a blogján árulta el, hogyan diétáznak testvérei, akik mindannyian remek formában vannak. "Annyira más szokások szerint étkezünk, hogy néha, amikor közösen keresünk éttermet, azon csodálkozom, hogy találunk egyáltalán" - írta a celeblány.

Forrás: AFP

Khloe elárulta, Kim most nagyon szigorú diétaszerint étkezik, hogy karcsúbb legyen, mint valaha. "Nem kérném egy napig sem Kim új étrendjét, ami az Atkins diéta szigorú szabályai szerint állt össze. Nincs benne cukor, szénhidrát, csak sovány hús és tejtermékek. Imádom az édességet, de nem szeretem a vörös húst és a tejtermékeket, szóval sosem vállalnám a dolgot. "

A lány elárulta azt is, Kendall Jenner egy igazi mázlista, szupergyors anyagcserével. Ő az, aki gyakorlatilag csak szemetet eszik, neki nem kell a modellek sanyargató diétáját követnie, ehet hamburgert pizzával, amikor csak akar.

Kylie Jennerúgy étkezik, mint a tipikus fial lányok, viszont tisztában van azzal, mit mivel kellene ennie, és ha épp nem bűnözik, akkor egészséges ételeket választ.

A legszigorúbban mégis Kourtney Kardashian diétázik, aki glutén és laktózérzékeny, így ő mindenből csakis organikusat és adalékmenteset választ.

Hit nélkül nincs is értelme? A sportnak is ez az alapja!http://www.life.hu/ez-zsir/20160818-hasznosabb-a-testmozgas-ha-el-is-hisszuk-hogy-jot-tesz.htmlLényegesen pozitívabb hatással van a szervezetre a testmozgás, ha elhisszük, hogy jót tesz nekünk – derül ki egy friss kutatásból, amely a sport pszichológiai és neuropszichológiai hatásait is vizsgálja. Fény derült továbbá arra is, hogy ez a prekoncepció erősen befolyásolja a tevékenység eredményét már azelőtt, hogy mozogni kezdett volna az illető. Ez Zsír!OrigoÍgy sütheted meg te is Magyarország cukormentes tortájáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160822-mostantol-te-is-megsutheted-magyarorszag-cukormentes-tortajat.htmlVégre kiválasztotta a szakmai zsűri azt a süteményt, mely méltónak bizonyult Magyarország cukormentes tortája címére. A finomságot Pechtol Zsolt egy volt tanulójával, azóta cukrásszá vált Szász Kingával együtt találta ki. Ha te is elkészítenéd, vagy csak tudni szeretnéd, hogy hol is kapható ez a nyalánkság, akkor olvass tovább! Ez Zsír!OrigoTücsi csempészett egy kis nyarat a mai borongós időjárásbahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160822-hihetetlen-tucsi-bikinialakjara-nem-talalunk-szavakat.htmlLétezik tökéletes alakú nő, aki úgy fest bikiniben is, mint az álom? Igen! Tücsi szó szerint megtestesíti minden férfi és nő álmát. Nem hiszed? Mutatjuk! Ez Zsír!--Végre! Kim Kardashian megmutatta eszméletlen fogyását bikiniben is!http://www.life.hu/ez-zsir/20160819-kim-kardashian-megmutatta-eszmeletlen-fogyasat-bikiniben-is.htmlAmióta tudjuk, hogy mennyit fogyott KIm Kardashian, majd megölt bennünket a kíváncsiság, hogyan festhet bikiniben a celebmami. Imáink meghallgattattak: íme a szupervékony Kim Kardashian fürdőruciban!Ez Zsír!--Balázs Fecó bepánikolt: túl sokat fogyott az utóbbi időben? http://www.life.hu/ez-zsir/20160818-balazs-feco-enekes-szivet-nem-egyszer-mutottek-sokat-fogyott-video.htmlAz utóbbi hónapokban sokat aggódtak Balázs Fecóért, hiszen súlyos szívbetegségéről lehetett hallani. A zenész rengeteg erőt merített a felé irányuló szeretetből. Ez Zsír!Fotó: Hámori Zsófia/Life.huKarda Bea 66 évesen is bevállalta a bikinis fotózásthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160818-karda-bea-66-evesen-is-remek-formaban-van-bevallalta-a-bikinis-fotozast.htmlAz énekesnőnek tényleg nincsen takargatnivalója, ugyanis 66 évesen is irigylésre méltó az alakja. Ezért is vállalta be a bikinis fotózást. Azt üzeni ezzel, hogy elfogadta magát! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.