Néhány elképesztő szépségtippre bukkantunk a neten, amit nektek is megéri megnézni. Ha nem is iktatjátok be a mindennapokba, lehet, hogy még jól jönnek, amikor megszorultok. Íme!

Sminklemosó uborka

Az uborkát arcpakoláshoz mi is előszeretettel használjuk, sőt, rengeteg hidratáló arckrémnek is az alapja ez a csodás zöldség. De sminklemosóként még soha nem próbáltuk, viszont ha legközelebb kifogynánk a kedvenc termékünkből, mindenképpen kipróbáljuk ezt a trükköt. 

Arcfrissítő WC-ülőke

Akár egy hosszú repülőút után, amikor minden sminkholmid a repülőgép csomagtartójában csücsül, érdemes a WC-ülőke-papírhoz fordulni. Hogy miért? Hát mert púder híján legalább egy kicsit le tudod törölni a T-zónádat. Vagy ha egy kicsit bevizezed, klassz frissítőkendő lehet belőle. És hogy miért annyira szuper az egész? Mert ilyen bájosan a nyakadba tudod akasztani a műveletek elvégzéséhez:

Táskatisztító tej

A tej sokféle szépségpraktikának az alapja, de most az is kiderült, hogy a bőrtáska tisztítására is kiválóan alkalmas. A tejben található enzimek, fehérjék és zsírok szinte újjávarázsolják a táskákat, még a csillogásukat is visszanyerik. A tehén egyik végterméke csoda szépre csiszolja a tehén másik végtermékét. Uhh.

Jeges vizes manikűr

Ha iszonyatosan türelmetlen vagy, és minden körömfestés után belekapsz valamibe, ami után aztán csak javítgathatod az elmaszatolt festést, itt az ideje kipróbálni az újabb jeges vizes kihívást. Rettenetesen fagyasztó lesz az élmény, amint az a videóból is kiderül, de igazán hatásos a módszer. A körömfestés után csak annyi dolgod van, hogy három percre a jeges vízbe áztasd a kezeidet.

Ha elfogyott a borotvahab

Soha nem gondoltunk rá, hogy mogyorókrémet használjunk borotvahab helyett. Pedig miért ne. Sőt, bátran ajánld a pasidnak is, akinek ráadásul ínycsiklandozó illata lesz egész nap. Egyébként a hagyományos borotvával nem működik annyira jól, mert hamar eltömíti a pengéket.