Szabó Eszter a Megasztár harmadik szériájában tűnt fel és a kalapos énekesnő három nagylemez és az ezzel járó aranylemezek után vidékre költözött és ott neveli lassan kamasz fiait. Jazzénekesként évek óta minden nap vannak előadásai egy luxushotelben és mellette újságíróként is dolgozik.

A szülés után ő is inkább gyermekeire koncentrált, ám az elmúlt években a mindennapos éneklés mellett a külseje is nagyobb szerepet kapott, arra is több energiát fordított. Ez eredmény szembetűnő: az énekesnő közel 30 kilótól szabadult meg, visszafestette eredeti szőke haját és ma már szinte csak a hangjáról ismerik fel a koncertjeire látogatók. Instagramján jól látható a változás:

Ezt azokra,akikre idegbetegen is számíthatok #magneb6 #lol #tattoo #newlife #happy #free

Szabó Eszter (@szabo.eszter_official) által közzétett fénykép,

"Így, hogy az év minden napján énekelek és néha egy naponta több koncertet is adok, egy kicsit jobban előtérbe kerültek a külsőségek, mint anno kismamaként, ez talán természetes. Korábban táncos voltam, majd évekig aerobicoztam és ma is mozgok egy keveset és persze igyekszem nem túl sokat enni, de érdekes módon a fogyásom titka nem ezekben keresendő, hanem abban, hogy egy ideje rettentő elfoglalt vagyok.

Nem egy nagy fogyástörténet, de ez az igazság. Én sajnos nem vagyok egy lemondásokra képes hősies jellem, imádok enni és lusta disznó vagyok, mert leginkább a fenekemet, a karomat és hasamat edzem és igyekszem gyalog járni ahová lehet. Viszont napközben most 3 lapnak írok, esténként énekelek és egy új PR-vállalkozással is készülök itt, Békés megyében, így olyan pótcselekvésekre, mint ami számomra sokszor az evés volt, egyszerűen nem jut idő – részletezte az énekesnő.

Igyekszünk rendkivul menon pozolni a strandon #rendkivulmeno #beach

Szabó Eszter (@szabo.eszter_official) által közzétett fénykép,

Arra a kérdésre, hogy ennyi munka mellett a szerelemre is marad-e ideje, az egykori kalapos lány mosolyogva csak annyit felel: nem sok, de nem idő kérdése ez, azt hiszem. Hogy mit tanácsol Eszti a túlsúllyal küzdőknek?

"A fogyás lelki okait kutatva sok könyvben azt írják, hogy ha az ember a belső „súlyát", fontosságát nem érzi elegendőnek, akkor növeszti meg a „külső" súlyt, hogy legalábbis látványban megjelenjen az, ami belülről hiányzik. Ebből kiindulva talán nem is olyan fura az, hogy én akkor alakultam át, amikor elegendő, sőt, mondhatjuk, hogy rengeteg feladatot találtam magamnak és igyekeztem minél hasznosabb lenni a világban, amik mellett az evés nem egy fő program lett, hanem a napi tevékenységek egy része. Nem tudom, hogy ez-e a fogyás titka, de egy próbát talán megér a hasznosság-diéta - tette hozzá a rekedt hangú sztár.

Forrás: Instagram/szabo.eszter_official