Manapság minden napra jut egy-egy vörös szőnyeges esemény, és habár rengeteg tervező igyekszik kielégíteni a sztárok igényeit, mégis előfordul, hogy egy-egy ruha több celeben és több eseményen is feltűnik. Még kínosabb, ha ugyanazon a partin viselik ugyanazt a ruhát ketten is. Nézzük, ezúttal kiknek sikerült ezt a bakit elkövetni!

Mariah Carey és Beyoncé

Mariah Carey május 16-án a Radio City Music Hallba érkezett ebben a partiruhában. A neccharisnyával már túl sok volt ez a ruha, de ennél is ijesztőbb volt a duzzadt arca. A csillogó állatmintát nem könnyű ízlésesen eladni, de azért Beyoncé mégiscsak jobban vette az akadályt. Szerintetek?

Mariah Carey, BeyoncéForrás: AFP, Northfoto

Kendall Jenner és Jennifer Lopez

A Balmain 2016-os tavaszi-nyári kollekciójának egyik szexi darabját Kendall Jenner mutatta be a kifutón, éppen azt, amiben Jennifer Lopez nagyszabású születésnapi partiján mutatta meg, hogy még mindig bombateste van. 

Kendall Jenner, Jennifer LopezForrás: Northfoto

Rosie Huntington-Whiteley és Bella Hadid

A két modell valószínűleg ugyanazon a napon kapta kézhez a Nike ajándékát, ugyanis egy nap eltéréssel viselték ugyanazt a ruhát: Rosie július 12-én, Bella július 13-án indult el kedvenc edzőtermébe, hogy kipróbálják a márka legújabb tréningruháját.  

Rosie Huntington-Whiteley, Bella HadidForrás: Northfoto
Pucér fenék és kikacsingató punci – Az elmúlt hónapok legnagyobb villantásai
Túl vagyunk a 2016-os év felén, így ideje felmérni, hogy milyen botrányos megoldásokat láttunk mostanáig a hollywoodi sztároktól. Következzenek az idei év eddigi legnagyobb vörös szőnyeges villantásai.

Bella Hadid és Nicola Peltz

A legújabb villantáskirálynő, Bella Hadid a Met-gála afterpartijára választotta ezt a cicikiemelő bőrszerkót, a színésznő, Nicola Peltz pedig néhány hónappal később egy divatrendezvényen viselte ugyanezt a ruhát. 

Bella Hadid, Nicola PeltzForrás: Northfoto

Chiara Ferragni és Hailey Baldwin

A neves divatbloggert Hollywood utcáin kapták le a lesifotósok ebben a piros ruhában, míg Hailey Baldwin egy partin viselte ugyanezt. 

Chiara Ferragni, Hailey BaldwinForrás: Northfoto
Két sztár, ugyanaz a ruha
Nézd meg a "két sztár, ugyanaz a ruha" válogatásainknak 1. és 2. részét is, és szavazz a csinosabb celebekre!