A legdurvább divatbaki: két sztár, ugyanaz a ruha – 2. rész

Forrás: AFP -
Taylor Swift ruha Drew Barrymore Amal Clooney divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Manapság minden napra jut egy-egy vörös szőnyeges esemény, és habár rengeteg tervező igyekszik kielégíteni a sztárok igényeit, mégis előfordul, hogy egy-egy ruha több celeben és több eseményen is feltűnik. Még kínosabb, ha ugyanazon a partin viselik ugyanazt a ruhát ketten is.

Amal Clooney és Hailee Steinfield

George és Amal Clooney nemrégen Rómában nyaraltak, ahol az egyik hivatalos programjukra vette fel a szívtipró felesége ezt a szürke, rosé-arany csillogású ruhát. A 19 éves amerikai színésznő, Hailee Steinfeld néhány nappal korábban, New Yorkban viselte ugyanezt.

Amal Clooney, Hailee Steinfield Forrás: AFP

Kinek áll jobban?

Sophia Bush és Drew Barrymore

A Tuti gimi című sorozattal ismertté vált Sophia Bush csodásan festett ebben a virágokkal hímzett kreációban, amit korábban a válófélben lévő Drew Barrymore is viselt.

Sophia Bush, Drew Barrymore Forrás: AFP

Kinek áll jobban?

Lily Aldridge és Bella Hadid

A dögös modell, Lily Aldridge a híres bikinimagazin, a Sports Illustrated partiján jelent meg ebben a piros ruhában, amit nem sokkal korábban Bella Hadid viselt feketében a Grammy-gálán.

Lily Aldridge, Bella Hadid Forrás: AFP

Kinek áll jobban?

Andreja Pejic és Taylor Swift

Kissé máshogy alakították a ruhát, de Andreja Pejic és Taylor Swift is jól oldották meg a feladatot. Ami Andreja Pejicet illeti, néha annyira jól néz ki, hogy tényleg el is felejtjük, hogy valójában férfi. Taylor Swift az Oscar-gála after partyján viselte a ruhát, csodás arany kiegészítőkkel.

Andreja Pejic, Taylor Swift Forrás: AFP

Kinek áll jobban?

Minnie Driver és Ana Ivanovic

A brit származású színésznő és énekesnő, Minni Driver egy New York-i eseményre vette fel ezt a nyári hangulatú ruhát, ami jól is állt volna neki, ha előnyösebb frizurát varázsolnak neki. A teniszezőnő, Ana Ivanovic a párizsi Roland Garros partiján viselte ugyanezt.

Minnie Driver, Ana Ivanovic Forrás: AFP

Kinek áll jobban?

A legdurvább divatbaki: két sztár, ugyanaz a ruha – 1. rész

Divatbakis sorozatunk első részét itt olvashatod! Szavazz, ki oldotta meg jobban a feladatot!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.