Élénk színek, menő street style szettek, furcsa melltartóbakik és egy megkérdőjelezhető bajusz. Következzen a heti stílusmustra!

A legélénkebbek 

A Mestergyilkos 2 premierjére kísérte el párját, Jason Stathamet Rosie Huntington-Whiteley ebben az érdekes szabásvonalakat mutató pink ruhában. Nekünk kicsit már sok, szívesebben választanánk inkább a manapság sokat mentegetőző Jessica Alba ruháját, amit egy interjúra vett fel.

Rosie Huntington-Whiteley, Jessica AlbaForrás: AFP, Northfoto

A legvagányabb street style szettek

A modell, Chanel Iman az idei nyár egyik menő trendjét mutatta be, neki ráadásul szuperül áll neki ez a bőszárú nadrág. A másik kedvencünk a héten az újdonsült anyuka, Chrissy Teigen volt, aki csodásan festett a farmersortban. 

Chanel Iman, Chrissy TeigenForrás: Northfoto

Melltartóbakik 

Kendall Jenner manapság inkább melltartó nélkül szaladgált, és rendszeresen kivillantotta a mellbimbópiercingjét is. Ezúttal azonban vett melltartót, de azt is csak azért, hogy látványosságként kitehesse. A hét másik melltartóvillantója Serena Williams, aki manapság egy melltartómárkát reklámoz – meglehetősen direkten. 

Kendall Jenner, Serena WilliamsForrás: Northfoto, AFP

Az a bizonyos bajusz 

A hét nagy meglepetése Chris Noth bajsza, amit a vörös szőnyegen villantott meg a nagyközönségnek. Te mit gondolsz, a Szex és New York egykori Mr. Bigjének hogy áll a bajusz? 

Chris NothForrás: AFP