Istenes Bence megeszi Csobot Adélt reggelire

ebéd Csobot Adél Istenes Bence reggeli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vagyis ebédre. És persze csak egy vicces Instagram-fotó erejéig.

Édes képet tett közzé közösségi oldalán Istenes Bence. A műsorvezető épp készül bekapni a kedvesét, Adélt, vagy ahogy a hashtagekben nevezi, Csobotkát:

a legfinomabb vasarnapi ebed ❤️❤️❤️ #love #sunday #bunny #csobotka

Istenes Bence (@istenesbence) által közzétett fénykép,

Nézd meg, milyen édes Fésűs Nelly kétéves kislánya: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20160828-fesus-nelly-kislanya-a-keterves-zorka-nagyon-edes-anyukaja-posztolt-rola.htmlInfratréner edzéssel indult volna Fésűs Nelly napja, aki az edzőterembe is magával vitte kislányát. A kétéves Zorka viszont maga akarta kipróbálni a gépet. CsaládOrigoCsaládi nap! Szuper programra vitte kislányát Hódi Pamela és Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/csalad/20160828-berki-krisztian-hodi-pamela-es-natasa-zselyke-az-allatkertben-jart.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián szuper családi napot találtak ki kislányuknak, Natasa Zselykének. Család--Isten éltesse Kucsera Gábort: Íme Tápai Szabina ajándékahttp://www.life.hu/csalad/20160827-kucsera-gabor-augusztus-27-en-lett-34-eves-felesege-tapai-szabina-tortat-sutott.htmlKucsera Gábor 1982. augusztus 27-én látta meg a napvilágot Budapesten, vagyis ma ünnepli 34. születésnapját. Boldog szülinapot kívánunk! Család--Deutsch Anita: "Lelkileg fáj, hogy színésznőként kicsit háttérbe szorultam"http://www.life.hu/csalad/20160827-deutsch-anitanak-a-baratok-kozt-egykori-sztarjanak-hianyzik-a-szineszet.htmlKözel tíz éve szállt ki a Barátok közt sorozatból Deutsch Anita, akit hét éven keresztül Szi­lágyi Andreaként ismert az egész ország. A színésznő 2004-ben között házasságot a szintén a szériában szereplő Kinizsi Ottóval, akivel azóta is boldog kapcsolatban élnek, két közös gyermekükkel, a 11 éves Emmával és a hatéves Hannival.CsaládRTLKLUBA világ legrosszabb szüleihttp://www.life.hu/csalad/20160825-a-vilag-legrosszabb-szulei-brutalis-buntetesek.htmlTény, hogy szülőnek lenni nem könnyű feladat, de az alábbi tragikus esetek főszereplői mintha meg sem próbáltak volna gondos édesanyaként vagy édesapaként viselkedni. CsaládOrigoEzért a kisbabáért őrül meg internethttp://www.life.hu/csalad/20160827-ezert-a-kisbabaert-orul-meg-internet-laura-izumikawa-choi-jelmezben-fotozza-kislanyat.htmlAz édes kisbaba az anyukájának köszönheti azt, hogy az internet népe imádja. Az Instán már több, mint 72 ezer követője van, egyes fotót pedig százezernél is többen megnézték.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.