Katalin hercegné várandós, de a királynő ellenzi a dolgot

Forrás: AFP/Chris J Ratcliffe -
terhesség Erzsébet királynő királyi család Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók és a bulvárlapok szerint a hercegné várandós lehet, ám ennek nem mindenki örül felhőtlenül.

Katalin hercegné nemrég egy nyilvános eseményen vett részt, ahol egy fehér, igen szűk pólót viselt. A lapok szerint itt már jól látszódott, hogy az édesanya pocakja szépen gömbölyödik a felső alatt. Bár a királyi család nem erősítette meg az információt, a pár mindig is három gyermeket szeretett volna. Vilmos és Katalin első közös gyermeke, György 2013. július 22-én a londoni St. Mary-kórházban született, 2015. május 2-án pedig világra jött a kis Sarolta. Bár a család még egy taggal bővülne, ennek nem mindenki örül – írja a Inquisitr.

Forrás: AFP/Chris J Ratcliffe

A királynő szerint a fiatalok azért szeretnének több gyereket, hogy kibújhassanak a felelősségek alól, ezért nem igazán támogatna még egy babát. Ám ez nem nagyon érdekli a szülőket. Egy bennfentes elmondása alapján

a hercegi pár nagy családot, legalább négy gyereket szeretne:

és mivel egy fiú és egy lány eddig a házaspár mérlege, most egyáltalán nem érdekli őket, milyen nemű lesz a születendő kisbaba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.