Több, a párhoz közeli forrás szerint a sztár nem egyszer megütötte a gyerekeket, főleg alkoholos befolyásoltság alatt. 

Pár nappal ezelőtt bombaként robbant a hír, miszerint a világ egyik legnépszerűbb sztárpárja, Angelina Jolie és Brad Pitt útjai örökre különválnak. Nemrég a válókereset is nyilvánosságra került, rajta Angelina kézjegyével. Most újabb botrányos információk kerültek felszínre.

A sztárpárhoz közeli informátorok elbeszélése alapján a TMZ arról ír, hogy múlt szerdán Brad Pitt és Angelina Jolie a gyermekeikkel repültek egy magángépen. Az édesapa rövid idő alatt alkoholos és drogos befolyásoltság alá került, mely kihatással volt az útra is: Pitt állítólag kiakadt, elkezdett üvöltözni a gyerekekkel, és fizikailag is bántalmazta őket. 

Forrás: Vogue

Az esetet jelentették a Los Angeles megyei gyermekvédelmi hivatalnak, akik a hírek szerint már kihallgatták Pittet és Jolie-t, és a gyerekek kikérdezését is tervezik."Nagyon komolyan veszi az ellene hozott vádakat, azt állítja, nem erőszakoskodott a gyerekekkel, és nagyon sajnálja,hogy az ügyben érintett emberek a lehető legrosszabb fényben próbálják feltüntetni őt" - mesélte egy közeli ismerős a TMZ- nek. A pár 12 évig volt együtt, 2 éve házasok, az utóbbi hónapokban azonban már nagyon keveset mutatkoztak együtt.