Natalie Burtina 60 kilót fogyott, méghozzá egy elképesztően egyszerű módszerrel, ami egy fillérjébe sem került!

Az ausztrál Daily Mail számolt be a 23 éves Natalie Burtina történetéről. A Mooroopna nevű ausztráliai településen lakó nő rengeteget hízott a kisfia születése után. Saját bevallása szerint kicsúszott a talaj a lába alól, és végül arra eszmélt, hogy 135 kilót nyomott alatt a mérleg. A szülés után nem találta önmagát, és gyűlölte a testét, utált tükörbe nézni. Ám eldöntötte, ez így nem mehet tovább.

Pofonegyszerű és filléres módszerrel dobott le 60 kilót az édesanyaForrás: Instagram/natalieburtina

Napi 2 kilométert kezdett sétálni a környékbeli tó körül, és lecserélte az üdítőket tiszta vízre. Ez volt az első lépés, aminek látványos lett az eredménye. Eleinte nagyon rosszul ment neki a séta is, hiszen rengeteg volt a súlyfeleslege, ám egy idő után megszokta a teste a mozgást. Az étkezéseire is figyelni kezdett, hamarosan pedig ellátogatott az edzőterembe is. 

Így fest most NataliaForrás: Instagram/Nataliaburtina

Ma a lány 75 kiló, elmondása szerint a heti 2-3 edzés mellett többnyire biozöldséget, -gyümölcsöt és húst fogyaszt, és nagyon, de nagyon sok vizet iszik. Ez ugyanis nemcsak a bőrt szépíti, de a szervezet méregtelenítésére is jótékonyan hat.