Mint ismeretes, Mila Kunis és Ashton Kutcher már a második babájukat várják. Most azonban nem a sztármama terhespocakja áll a középpontban, a paprazzók ezúttal a kis Wyattel kapták lencsevégre a szülőket.

Szerencsére a sztárpár nem tartozik azon hírességek közé, akik takargatják vagy dugdossák csemetéjüket a fotósok kamerái elől. A kis Wyatt gyönyörű, mint az édesanyja és szemmel láthatóan nő, mint a gomba.

Apró copfocskákkal és cuki ruhákban láthatjuk őt Los Angeles utcáin sétálgatni szüleivel. Szemmel láthatóan nem egy elkényeztetett hollywoodi kölyökről van szó, ugyanis a kislány mindig nagyon türelmesen és mosolygósan vesz részt szüleivel a közös programokon. Nézzünk néhány ultracuki fotót a kishölgy mindennapjaiból!

Ez a fotó régebben készült, de jól kivehető már rajta, hogy a Kis Wyatt Isabelle édesanyjára és édesapjára is egyaránt hasonlít.

Forrás: NORTHFOTO/X17online.com/X17online.Com

Még grimasszal is zabálnivaló a kiscsaj.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Spot

Hatalmas szemeit és pisze orrát édesanyjától, cuki mosolyát pedig édesapjától örökölte a kis díva.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Knng Mega

 

Végre! Íme, az első kép Mila Kunis és Ashton Kutcher kislányáról
Sokáig kellett várnunk erre a képre, de a lényeg, hogy megérkezett: Ashton Kutcher és Mila Kunis végre megmutatták elsőszülött kislányukat, Wyatt Isabelle-t.