Liptai Claudia szebb mint valaha. Bármilyen fotót posztol magáról a kismama, csak úgy árad róla a harmónia és a szépség. A színésznőt kisfia tartja karban, ugyanis nem hagyja elhízni.

Liptai Claudia második kisbabáját hordja a szíve alatt és bár előtte is gyönyörű volt a színésznő, a terhesség alatt mégis mintha jobban kivirult volna. Hétről hétre csodálhatjuk gömbölyödő pocakját a Sztárban Sztár zsűritagjaként, és azt is megállapíthatjuk, hogy hiába tart a teressége utolsó időszakában, mégsincs rajta semmi felesleg: sehol a felpüffedt arc, az eltorzult boka. 

Liptai Claudia Sztárban sztárForrás: Facebook/Liptai Claudia

"A fiam azért rendes. Fogja a gyomorszájamat, és -mintha gyomorszűkítő műtétem lett volna- nem is engedi, hogy sokat egyek. A Pankával való terhességem nagyon más volt, jó, kilóban többről is indultam, de ő ráadásul keresztbe feküdt a hasamban, így még nagyobbnak tűntem. A fiam azonban vigyázzban áll bennem, és várja a végkifejletet. Vizesedek, ha sokat ülök, és levegőt is alig kapok"- mesélte a közelmúltban a Mokkában a műsorvezető.