Sokat csúfolták vékony testalkata miatt a brazil Valdir Segatot, ezért elhatározta, hogy edzeni kezd. Az eredménnyel azonban nem volt megelégedve, nem tudott gyorsan izmokat növeszteni, ezért kezdett el olajat fecskendezni magába. Az orvosok szerint az is csoda, hogy még életben van.

Természetellenesen nagy izmokat növesztett Valdir Segato, aki építőmunkásként dolgozik. Felsőtestét azonban nem, vagyis nem csupán az edzésnek köszönheti. Annak eredményével ugyanis nem volt megelégedve, ezért egy különösen veszélyes szerhez nyúlt: olajat kezdett fecskendezni az izmaiba.

Valdir SegatoForrás: NORTHFOTO

Nem is kell mondanunk, hogy ez mennyire őrült és kockázatos vállalkozás: az életével játszik Valdir, aki azért kezdte el izmainak növelését, mert vékony testalkata miatt sokszor 'sovány kutyának' csúfolták.

Forrás: NORTHFOTO

A 46 éves férfi eddig az olaj segítségével 25 kilogrammal tudta növelni tömegét, az orvosok pedig nem tudják meggyőzni arról, hogy ez az életébe is kerülhet. Valdir Segato ugyanis boldog. Örömmel néz a tükörbe, és fürdik az emberek pillantásaiban, egy cseppet sem törődve azzal, hogy a legjobb esetben is valószínűleg hamarosan amputálni kell legalább az egyik végtagját - írja a Metro