Az életével játszik: olajat fecskendez izmaiba a testépítő, Valdir Segato

Forrás: NORTHFOTO -
izom életveszély testépítő olaj edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokat csúfolták vékony testalkata miatt a brazil Valdir Segatot, ezért elhatározta, hogy edzeni kezd. Az eredménnyel azonban nem volt megelégedve, nem tudott gyorsan izmokat növeszteni, ezért kezdett el olajat fecskendezni magába. Az orvosok szerint az is csoda, hogy még életben van.

Természetellenesen nagy izmokat növesztett Valdir Segato, aki építőmunkásként dolgozik. Felsőtestét azonban nem, vagyis nem csupán az edzésnek köszönheti. Annak eredményével ugyanis nem volt megelégedve, ezért egy különösen veszélyes szerhez nyúlt: olajat kezdett fecskendezni az izmaiba.

Valdir Segato Forrás: NORTHFOTO

Nem is kell mondanunk, hogy ez mennyire őrült és kockázatos vállalkozás: az életével játszik Valdir, aki azért kezdte el izmainak növelését, mert vékony testalkata miatt sokszor 'sovány kutyának' csúfolták.

Forrás: NORTHFOTO

A 46 éves férfi eddig az olaj segítségével 25 kilogrammal tudta növelni tömegét,

az orvosok pedig nem tudják meggyőzni arról, hogy ez az életébe is kerülhet.

Valdir Segato ugyanis boldog. Örömmel néz a tükörbe, és fürdik az emberek pillantásaiban, egy cseppet sem törődve azzal, hogy a legjobb esetben is valószínűleg hamarosan amputálni kell legalább az egyik végtagját - írja a Metro.

Megvan a brutáldögös Nicole Scherzinger alakjának titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20161004-nicole-scherzinger-alakjanak-titka-ez-az-edzes.htmlKőkeményen gyúr az álomalakért az énekesnő - most meg is mutatta, mi a kedvenc edzése. Ez Zsír!--Fogyj hatékonyabban! Így égess még több zsírt kardióvalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160927-igy-egess-meg-tobb-zsirt-kardioval.htmlAz edzőtermekben alapvetően kétféle emberrel lehet találkozni, azzal, aki kardióedzéseket végez, mert fogyni szeretne, illetve azzal, aki erősít, mert már elérte az ideális súlyt, de több izomzatra vágyik. Most annak jártunk utána, miként lehet a kardióedzéseket a lehető leghatékonyabbá tenni, hogy minél hamarabb és minél több súlyfeleslegtől szabaduljunk meg. Ez Zsír!--Unokája után Bangó Margit is drasztikusan fogyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161003-bango-margit-lefogyott-unokaja-utan-12-kilotol-szabadult-meg-nem-beteg.htmlSokan megijedtek, látva Bangó Margit drasztikus fogyását, azt hitték, egy komoly betegség van a hátterében. Mindenki megnyugodhat azonban, mert a művésznő jó egészségnek örvend, nem egy kór miatt adott le több mint 10 kilót. Ez Zsír!OrigoUhh! Lea Michele popsija nem semmi - Forró fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20161003-lea-michele-szineszno-a-glee-sztarja-tokeletes-popsit-villantott.htmlLea Michele színésznőnek is ott van a helye a legszebb fenekű világsztárok között! Ez Zsír!OrigoAlternatív kávétippek, ha lemondanál a cukorrólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160930-alternativ-kavetippek-ha-lemondtal-a-cukorrol.htmlHa az édes élvezetek híve vagy, és nem kedveled az üres feketét, fogadd meg alternatív kávétippjeinket. Ne feledd, a finomított cukor nélkül is élvezni lehet az édes ízeket! Ez Zsír!--Alaposan kikerekedett - Rá sem ismertünk Andre Agassirahttp://www.life.hu/ez-zsir/20161002-meghizott-anrde-agassi-steffi-graf-ferje-friss-foton-az-egykori-teniszcsillag.html10 éve már, hogy Andre Agassi szögre akasztotta a teniszütőjét, és úgy tűnik, hogy alaposan kiélvezi a "nyugdíjas" éveket. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.