Szabó Zsófi és Kis Zsolt október 1-jén mondták ki egymásnak a boldogító igent. A csodálatos esküvőt Zsófi álomszép ruhája koronázta meg, amit nem akárki tervezett: a hollywoodi celebek egyik kedvenc divattervezője, Vera Wang.

Az esküvőn, a szerelem megpecsételésének napján, a lelkünket és a testünket is ünneplőbe öltöztetjük. Aki a nagy napra készül, pontosan tudja, hogy a menyasszonyi ruha kiválasztása nagy dolog: tele van izgalommal, várakozással, hiszen a különleges pillanathoz különleges ruhát keresünk. Kíváncsiak voltunk rá, hogy Szabó Zsófi hogyan talált rá az igazira!

Forrás: Instagram/szabozsofi

„Sokat keresgéltem. Az elképzelésem megvolt a fazont illetően, nagyjából tudtam, hogy mit keresek, de annyi tervező van, annyi csodás modell, hogy nem is volt annyira egyszerű eljutni a tökéleteshez. Végül sikerült eldönteni, hogy külföldi tervezőtől szeretnék ruhát, és ki is néztem egyet, amit egy Andrássy úti szalon megszerzett nekem. Pontosabban három ruhát kértek be Vera Wang 2017-es kollekciójából, de amit először próbáltam, az lett az igazi.”

Habár Zsófi hosszú ujjú fazont képzelt el az esküvőre, egyszerűen beleszeretett ebbe a hernyóselyem ruhába, amit a francia csipke tett még elegánsabbá. „Szerelem volt első látásra” – mondja Zsófi, aki nagy örömmel próbálta a nagyszerű és híres tervező ruháját, de ahogy ő fogalmazott, amikor már rajta volt, ez egyáltalán nem számított, csak az, hogy mennyire a magáénak érezte.

Chrissy TeigenForrás: Twitter/chrissyteigen
Vera Wang, a hollywoodi sztárok tervezője

Az Agymenők sztárja, Kaley Cuoco, a csodás modell, Chrissy Teigen, Victoria Beckham, Mariah Carey, Uma Thurman és Jennifer Lopez is Vera Wang ruhát viseltek a nagy napon.

Zsófi számára egyértelmű volt, hogy csak kölcsönzi a ruhát: „Tárgyi dolgokban nem kifejezetten vagyok ragaszkodó típus, már csak azért sem, mert az ember folyamatosan változik, megújul: más-más ruhákba, cipőkbe, tárgyakba szeret bele az évek során. Az esküvői ruhát nem akartam a szekrényben tartani, csak porosodna, és a ruha tényleg csak az esküvő napjára szól. A fényképeken viszont nagyon jó lesz visszanézni.”

Forrás: Instagram/szabozsofi

Az elegáns, letisztult menyasszonyi ruhát Zsófi egy abroncsos, csillogó Rabócsi Renáta ruhára cserélte, majd a menyecskeruha következett, amit szintén a nyíregyházi tervező álmodott meg. „Nagyon élveztem, hogy három különböző stílusú ruha is volt rajtam az este folyamán – mondta Zsófi – tökéletes volt az egész nap úgy, ahogy volt!”

Forrás: Facebook/rabocsirenata

 

Fotó: Pinewood Weddings
Álomesküvő 1. rész – Találd meg a tökéletes menyasszonyi ruhát
A elkövetkező 7 hétben menyasszonyoknak, vőlegényeknek és a jövőben házasodni vágyó szerelmespároknak nyújtunk segítséget egy igazi álomesküvő megvalósításához. Álmodozz, inspirálódj, keresgélj, szervezz, de ne feledd a legfontosabbat: éld meg a szerelmetek minden pillanatát! A legszebb menyasszonyi ruhákat itt találod!