A Barátok közt Julija őszintén beszélt párjával való megismerkedésről és arról, hogy egy hónap járás után a gólya is bekopogott hozzájuk.

Mérai Kata a Barátok közt Julija őszintén beszélt arról, hogyan ismerték meg egymást gyermeke édesapjával, Jocóval. A színésznő akkor egy söröző kinyitásán munkálkodott, egy hokedlin állva csiszolta a szekrény oldalát, amikor besétált az életébe Jocó, aki egy sörmárka területi képviselőjeként dolgozott. Pár nappal később a megnyitó napján elkezdett folyni a sörös hűtő, Kata felhívta Jocót, hogy segítsen megoldani a problémát. Néhány nap múlva pedig már az első hivatalos randin is túl voltak. Az együtt töltött egy hónap csodásan alakult köztük, ám akkor jött az igazi döbbenet, ugyanis kiderült, máris egy kisbaba érkezik az életükbe- írja a Best Magazin.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

Mindez már 10 éve történt. A pár fiuk Bálint születése után költözött össze és kezdte el igazán megismeri egymást. A lapnak azt is elárulták, hogy ha tudnának, akkor sem változtatnának életükön. Bár már van karikagyűrűjük, még nem házasodtak össze."Ha Bálint nagyon nyüstölne minket lehet, hogy beadnánk a derekunkat, és akkor igazi lagzi is lenne, nincs kizárva. Sőt, az is lehet, hogy addigra még egy kislányunk is születik, aki lehetne majd a koszorúslány. De ezt a témát folytassuk úgy másfél-két év múlva" – mondja a színésznő.