Egy hónap járás után esett teherbe a Barátok közt sztárja

Mérai Katalin család Barátok közt gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt Julija őszintén beszélt párjával való megismerkedésről és arról, hogy egy hónap járás után a gólya is bekopogott hozzájuk.

Mérai Kata a Barátok közt Julija őszintén beszélt arról, hogyan ismerték meg egymást gyermeke édesapjával, Jocóval. A színésznő akkor egy söröző kinyitásán munkálkodott,

egy hokedlin állva csiszolta a szekrény oldalát, amikor besétált az életébe Jocó,

aki egy sörmárka területi képviselőjeként dolgozott. Pár nappal később a megnyitó napján elkezdett folyni a sörös hűtő, Kata felhívta Jocót, hogy segítsen megoldani a problémát. Néhány nap múlva pedig már az első hivatalos randin is túl voltak. Az együtt töltött egy hónap csodásan alakult köztük, ám akkor jött az igazi döbbenet, ugyanis kiderült, máris egy kisbaba érkezik az életükbe- írja a Best Magazin.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

Mindez már 10 éve történt. A pár fiuk Bálint születése után költözött össze és kezdte el igazán megismeri egymást. A lapnak azt is elárulták, hogy ha tudnának, akkor sem változtatnának életükön.

Bár már van karikagyűrűjük, még nem házasodtak össze.

"Ha Bálint nagyon nyüstölne minket lehet, hogy beadnánk a derekunkat, és akkor igazi lagzi is lenne, nincs kizárva. Sőt, az is lehet, hogy addigra még egy kislányunk is születik, aki lehetne majd a koszorúslány. De ezt a témát folytassuk úgy másfél-két év múlva" – mondja a színésznő.

Végre kiderült! Így neveli csemetéit a szókimondó rapper, Majkahttp://www.life.hu/csalad/20161014-majka-sokat-aggodik-gyerekeiert-dundika-elarulta-hogy-milyen-apa-a-rapper.htmlA 37 éves rapper már rutinos kétgyermekes apuka, mégis állandóan aggódik csemetéiért. Család--Liptai Claudia megmutatta kislányát: így festett 6 évesen Pankahttp://www.life.hu/csalad/20161013-liptai-claudia-megmutatta-kislanyat-igy-festett-6-evesen-panka-a-megasztar-probajan.htmlLiptai Claudia hamarosan megszüli második gyermekét, most azonban nagylánya, Panka egy régebbi képét mutatta meg a közösségi oldalán. CsaládOrigoApa lesz a Facebook film sztárjahttp://www.life.hu/csalad/20161013-jesse-eisenberg-es-anna-strout-gyermeket-var.htmlJesse Eisenberg, a Facebook film sztárja és barátnője Anna Strout gyereket várnak. Család--Hosszú Katinka: “Három gyermeket szeretnék”http://www.life.hu/csalad/20161013-hosszu-katinka-elarulta-hogy-harom-gyermeket-szeretne.htmlHosszú Katinka elsöprő sikereiről folyamatosan olvashatunk, hiszen már a Forbes magazin szerint is ő a legértékesebb magyar sportoló. Ezúttal viszont a magánéletébe, és terveibe avatta be az érdeklődőket. Kiderült, hogy minimum 2 gyereket szeretne, de inkább hármat. CsaládOrigoSzívszorító: így vallotta be az apa a gyerekének, hogy az anyja meghalthttp://www.life.hu/csalad/20161013-igy-vallotta-be-az-apa-a-gyerekenek-hogy-az-anyja-drogtuladagolasban-meghalt-ohio.html"Valamit el kell mondanom neked" - így kezdte az ohiói apa, mikor be kellett vallania a gyermekének, hogy az édesanyja meghalt drogtúladagolásban. A szívszorító videót azért tette közzé, hogy a függőségben szenvedő szülők lássák, mit okoznak. CsaládOrigoKamerák előtt szoptatott a híradós, Nagy Kornéliahttp://www.life.hu/csalad/20161011-nagy-kornelia-echo-tv-hiradosa-kamerak-elott-szoptatta-meg-a-ket-gyermeket.htmlKét gyermek édesanyjaként a nyilvános szoptatás nem kérdés Nagy Kornélia számára, aki szerint akkor és ott kell anyatejet adni a csemetéknek, ahol megéheznek. Az Echo Tv egykori híradósa ezúttal a Babavilág kamerái előtt etette meg a gyermekeit. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.