Melyik hollywoodi sztárnak van a legdögösebb lába? Szavazz!

modell láb2016 Hollywood láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywoodban mindenki a hosszú fiatalságra, a fittségre, a szépségre törekszik. Nem véletlen, hogy a sportos, nőies sztárok elképesztően formás lábaikat olyan sokszor megvillantják a vörös szőnyegen! Neked ki a kedvenced? 

Kendall Jenner

A Kendall-Kardashian család egy modellt is kinevelt. Kendall a legnagyobb tervezők kifutóin mutatta már meg elképesztően hosszú lábait.

Forrás: Vogue

Gigi Hadid

Az újabb modellnemzedék elismert alakja, mi meg is szavaztuk 2015-ben az év divatikonjának.

Forrás: Instagram/gigihadid, Harper's Bazaar

Victoria Beckham

A Spice Girl, aki a 2010-es évekre a divatvilág egyik meghatározó tervezője lett. Állítása szerint csak magas sarkúban tud gondolkodni.

Forrás: Instagram/Victoria beckham

Eva Longoria

Az alacsony színésznőnek lehet, hogy nem olyan hosszúak a lábai, mint a topmodelleknek, viszont formásak.

Forrás: GQ Magazine

Heidi Klum

Heidi Klum egy nála 13 évvel fiatalabb pasival tartja magát fiatalon. 43 évesen is igazi bombázó, az alakja kifogástalan.

Forrás: Heidi Klum Swim

Cindy Crawford

Nincs is vita, Cindy Crawford a kedvenc topmodellünk, akinek csodálatos alakját lánya is örökölte.

Forrás: El Pais Semanal, Instagram/cindycrawford

Jennifer Aniston

Ő az a színésznő, aki abszolút felveheti a versenyt a modell-lábakkal is. A rendszeres pilates, úgy látszik, megteszi a hatását.

Forrás: The Hollywood Reporter

Gisele Bündchen

Gisele Bündchen az abszolút top a modellek között, évek óta ő vezeti a legjobban kereső modellek listáját is. De mit gondoltok a lábáról?

Forrás: AFP, Vogue

Kinek van a legformásabb lába?

Fájdalmas beavatkozáson esett át a világhírű színész, Jude Lawhttp://www.life.hu/trend/20161018-jude-law-hajbeultetesen-volt-premieren-mutatta-meg-uj-hajkoronajat.htmlKopasz foltok helyett pompás hajkoronával jelent meg Jude Law legújabb premierjének bemutatóján. TrendOrigoEzeket muszáj beszerezned! Őszi cipők 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20161017-oszi-cipok-10-ezer-forint-alatt.htmlMég a korábbi években beszerzett cipőidet nyúzod, de már alig várod, hogy vásárolj egy-két új darabot is? Megmutatjuk az idei szezon legtrendibb fazonjait, ráadásul mindegyiket megveheted 10 ezer forint alatt! Trend--Cuppanós bőrnaciban mutatja meg combjait a plus size modell, Ashley Grahamhttp://www.life.hu/trend/20161017-ashley-graham-plus-size-modell-cuppanos-bornadragban.htmlAshley Grahamet érte már olyan kritika, miszerint ő nem is igazi plus size modell. A legutóbbi, róla készült képpel azonban erre igencsak rácáfol a nőies alakú világsztár. TrendOrigoElég bátor vagy hozzá? A csillogós bimbótapasz a legújabb trendhttp://www.life.hu/trend/20161014-csillogo-mellbimbotapasz-a-legujabb-trend-a-kifuton-es-az-utcakon-is.htmlMeglehetősen merész, de sokkolónak is mondható új trend van kialakulóban. Még az is lehet, hogy hamarosan mindenki bimbótapaszban fog járkálni az utcákon. TrendOrigoPróbáld ki az ősz legmenőbb trendjét! Metál csillogás mindenekfeletthttp://www.life.hu/trend/20161014-metal-csillogas-larion-oscar-sminktrukkjei.htmlFémes csillogás, hűvös tekintet, ami ellenállhatatlanul titokzatossá tesz viselőjét. Nem véletlenül olyan népszerűek. A metál szemhéjpúderek mellett az idei szezonban ráadásul felbukkantak a metálfényű ajakrúzsok is. Játékos szenvedéllyel adjunk teret kreativitásunknak. TrendThinkstockFérfi a legszexibb menyasszonyi ruha modellhttp://www.life.hu/trend/20161015-valojaban-ferfi-a-legszexibb-menyasszonyi-ruha-modell.htmlSenki sem hinné, hogy a gyönyörű menyasszonyi ruhákban pózoló modell egy sörimádó, heteroszexuális férfi. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.