A 42 éves Heidi Klum teste még mindig vadító

Forrás: Instagram/Heidi Klum -
fehérnemű modell szexi szupermodell Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heidi Klum egyre sikeresebben építgeti karrierjét fehérnemű tervezőként, nemrég például piacra dobott egy olyan darabot, ami igazán vagány még akkor is, ha épp kilátszódik a felsőnk alól - és persze ezt ki más mutathatná be, mint a csodaszép modell.

Heidi Klum nemrégiben arról vallott, hogy a kifutón már rosszul érzi magát egy szál fehérneműben, bár néhanapján úgy látszik, a kamerák előtt még mindig lazán levetkőzik, főleg, ha a saját fehérneműmárkáját kell reklámoznia.

Forrás: Instagram/Heidi Klum

A 42 éves modell természetesen minden adanó alkalmat kihasznál, hogy megmutassa, milyen remekül állnak rajta az általa tervezett darabok,

így gyakran láthatjuk a ruhája alól kikandikáló csipkecsodákat.

"A tervezésnél mindig figyelek arra, hogy megtaláljam az egyensúlyt, tehát, hogy a fehérneműim mutassanak is valamit, meg ne is" - nyilatkozta nemrég.

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

Ha kíváncsi vagy a többi fehérneműre, akkor itt megnézheted!

Remek formában van a 78 éves Jane Fonda - Simán letagadhatna 20 évet!http://www.life.hu/trend/20160422-remekul-nez-ki-a-78-eves-jane-fonda-nem-oregszik.htmlKözel a nyolcvanhoz is elképesztő formában van a világhírű színésznő, akit nemrég Londonban kaptak lencsevégre a fotósok. Trend--Divatbaki: Naomi Campbell nagyon mellényúlt a fehér bugyijávalhttp://www.life.hu/trend/20160418-naomi-campbell-nagyon-mellenyult-a-fehernemus-fiokjaban.htmlNaomi Campbell a napokban bebizonyította, hogy ő is képes mellényúlni a szekrényben. TrendOrigoA 70 éves Helen Mirren egy kígyót varratna magárahttp://www.life.hu/trend/20160412-oscar-dijas-szineszno-helen-mirren-tetovalast-szeretne.htmlAz Oscar-díjas színésznő kinézete mindig tökéletes, ráadásul 70 évesen is képes valami megdöbbentővel előrukkolni: most például egy tetováláson gondolkozik, ami az egész karját díszítené. Trend--Így néznek ki az anyukák, akiket a gyerekeik sminkeltek kihttp://www.life.hu/trend/20160331-gyerekek-sminkelhettek-ki-az-anyukajukat.htmlAjjajj! Gyerekek kezébe nyomták a sminkes palettát és az ecsetet, majd az ő ízlésükre bízták anyukájuk kinézetét. Nem is tudunk ehhez többet hozzáfűzni, az eredmény magáért beszél, de az biztos, hogy a kicsik beladtak apait-anyait. Trend--Már a bölcsikbe is beköltözött a szelfimániahttp://www.life.hu/trend/20160324-kiakadt-a-net-a-szelfizo-bolcsiseken.htmlA gyerekek életébe is betört a divat, legalábbis az anyukák imádják ha a kicsik menő outfiteket viselnek, ezt pedig boldogan tárják a világ elé. Ez történt most is, ám ebben az esetben a mini divatdiktátorok úgy pózolnak a képeken, mint felnőtt példaképeik. TrendOrigoEmily Ratajkowski fürdőruhás képe bearanyozza a napodathttp://www.life.hu/trend/20160317-emily-ratajkowski-furdoruhas-kepe-bearanyozza-a-napodat.htmlA gyönyörű modell tényleg nem árul zsákbamacskát, egy kis túlzással többször láthattuk már meztelenül, mint ruhában. Legutóbbi képe, -hozzá képest, - azonban elég visszafogottra sikerült: egy fürdőruhában pózolt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.