Cindy Crawford 14 éves lányát már most elhalmozzák munkával

modell Cindy Crawford Crawford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű modell lánya még csak 14 éves, de már most megvesznek érte a legnagyobb divatházak. Miu Miu, Vogue, Alexander Wang és ez még csak a kezdet...

Kaia Gerber még csak 14 éves, de máris komoly modellkarrier áll a háta mögött, hiszen Cindy Crawford lánya már most rengeteg megkeresést kap a divatházaktól: az Alexander Wangnek lőtt tavaszi-nyári kampánya, a Chrome Hearts-reklám és az anya-lánya közös Vogue-címlap után az olasz Miu Miu is a csinos kamaszlányt nézte ki a ‘Scenique' néven futó reklámfilmjéhez. Nézzétek csak!

A lány persze csodaszép, és eszméletlenül hasonlít édesanyjára. Végtelenül hosszú lábak, gesztenyebarna fürtök, babaarc - már most a fél világ a tinilány lábai előtt hever!

today on miumiu.com @miumiu @april___milano #miumiuscenique #miumiueyewear

Kaia Gerber (@kaiagerber) által közzétett videó,

Cindy Crawford 14 éves lányát már most elhalmozzák munkávalhttp://www.life.hu/news/20160624-cindy-crawford-14-eves-lanyat-mar-most-elhalmozzak-munkaval.htmlCindy Crawford 14 éves lánya tele van munkávalNewsGyümölcsök közé rejtettek potencianövelő gyógyszereket: A NAV lefoglalta!http://www.life.hu/news/20160624-gyumolcsok-koze-rejtettek-a-potencianovelo-gyogyszereket.html34 millió forint értékű potencianövelő gyógyszereket és 20 doboz magyar adójegy nélküli cigarettát talált a Nemzeti Adó- és Vámhivatal egy török kamionban az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál. NewsOrigoÖsszevertek egy diákot, mert magyar mezt viselthttp://www.life.hu/news/20160617-osszevertek-a-diakot-aki-magyar-mezt-viselt-a-horvat-parton.htmlMiközben ütötték, és rúgták a támadói azt kiabálták, hogy menjen vissza Magyarországra. Szerencsére a fiatal férfi komolyabb sérülések nélkül megúszta. NewsThinkstockMegtalálták az egyiptomi repülőgép fekete dobozáthttp://www.life.hu/news/20160616-megtalaltak-az-egyiptomi-repulogep-fekete-dobozat.htmlEgyiptomi illetékesek bejelentették, hogy megtalálták a Földközi-tengerbe zuhant gép egyik fekete dobozát, ami rögzítette a pilóták beszélgetését. Így kiderülhet, mi okozta az utasszállító tragédiáját. News--Villanyoszlopnak csapódott és meghalt egy 15 éves motoroshttp://www.life.hu/news/20160616-eletet-vesztette-egy-15-eves-mindszenti-motoros.htmlMotorjával villanyoszlopnak ütközött és meghalt egy 15 éves fiú Mindszenten. NewsThinkstockKylie Jenner imádja fogdosni magát - Fotó!http://www.life.hu/news/20160615-kylie-jenner-feketeoves-lett-a-dogosseg-teren-raadasul-meg-kim-kardashian-is-tanulhatna-tole.htmlKylie még csak 18 éves, de már elmondhatja magáról, hogy egy saját márkás rúzst dobott a piacra. Ezt kihasználva minden egyes nap előrukkol egy szexi fotóval, amihez persze a fekete rúzs is dukál. A képet elnézegetve pedig nem is csoda, hogy a netezők megőrülnek a valóságshow-sztárért. News--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.