Egy édesanya mindig, minden körülmények között arra törekszik, hogy gyerekeit megóvja a bajtól, ezért talán nem is meglepő, sőt teljesen érthető olvasónk felháborodása. Egy minap elszenvedett közúti baleset után írta meg szerkesztőségünknek az alábbi levelet.

 Olvasónk írását változtatás nélkül közöljük.

Nyílt levél egy közúti balesetet okozó érdektelen férfinak

Te, aki balesetet okozol az országodban, és lelkiismeret-furdalás nélkül kiszállsz, és fel vagy háborodva, hogy nem hunyunk szemet a szabálytalanságod felett, az aggódó arcommal nem foglalkozol, a gyerekeimmel a kocsiban nem törődsz.

Forrás: Thinkstock
Üzennél valakinek? Üzenj a Life.hu-n keresztül!
Régóta nyomja már a szívedet egy feldolgozatlan sérelem? Név nélkül, mégis őszintén le szeretnéd írni a gondolataidat egy családi, munkahelyi problémával kapcsolatban? Írd meg nekünk az info@life.hu e-mail címre, és öntsd ki a szíved a Life.hu segítségével!

Kérdés nem hagyja el ajkadat, csak felsőbbrendűen állsz, és közlöd, ne aggódjak, mert az osztrák biztosítód mindent fizet. És dicsekszel, mennyire jó neked, és jobban jár mindenki, ha elhagyja a szülőföldjét.

Engem nem érdekel a gépkocsim, engem az érdekel, hogy nem lett-e bajuk a szeretteimnek.

Érted? Felfogtad? Élet, akiket én hoztam világra, akikért én küzdök mindennap itthon, két munkahelyen helytállva, akik nélkül nem is lenne értelme felkelnem reggel, vagy lefeküdnöm este.

Forrás: Thinkstock

Mi történik itt? A pénz mindent felülmúl? Azt hiszed, mindent el lehet vele rendezni? És ha komolyabb sérülés lett volna, te akkor is csak állsz, és lenézed a másikat? Nem haragszom, sajnállak.

Sajnálom a leendő gyermekeidet, mert emberségből nálam nullára vizsgáztál, és nem tudom, hogy mit tudsz majd nekik adni?

Pénzt, sok-sok játékot, a legszebb ruhákat? Adj nekik becsületet, tiszteletet, szeretetet, alázatot, HITET! Imádkozom érted, hogy láss, hogy változz, mert sosem késő, és mást úgysem tehetek...

Egy anya