David Hasselhoff lánya egy igazi bombázó

modell színész család David Hasselhoff gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Hasselhoff szereti a szép nőket, nem is csoda, hiszen gyönyörűbbnél gyönyörűbb bombázók veszik körül.

A Baywatch egykori szívtiprója szebbnél szebb nőkkel van körülvéve. Exfelesége és két gyerekének anyja, Pamela még mindig ultradögös, jelenlegi menyasszonya, a nála 27 évvel fiatalabb Hayley szintén gyönyörű, lányairól nem is beszélve. Kisebbik lánya modellként dolgozik, ami nem is csoda, hiszen örökölte édesanyja platinaszőke haját és csodás vonásait.

I don't fux with bad vibes

Tay (@tay) által közzétett fénykép,

A csinos lány nem tűnik túl szégyenlősnek, fotóit elnézve, szívesen megszabadul a felesleges ruhadaraboktól. Itt falatnyi bikiniben pózol...

#Maui

Tay (@tay) által közzétett fénykép,

Imádja az állatokat is.

Unspoken love wearing @bodyloveathletica #taysark

Tay (@tay) által közzétett fénykép,

... és persze a gyönyörű kivágott ruhákat is...

David Hasselhoff sátáni mosollyal és répaszínű arccal tér vissza

Az egykor igazán sármos színész jópár éve leginkább önmaga karikatúrája. Ez még ma is így van: a sztárt és fiatal kedvesét Londonban kapták lencsevégre.

Férfi a legszexibb menyasszonyi ruha modellhttp://www.life.hu/trend/20161015-valojaban-ferfi-a-legszexibb-menyasszonyi-ruha-modell.htmlSenki sem hinné, hogy a gyönyörű menyasszonyi ruhákban pózoló modell egy sörimádó, heteroszexuális férfi. TrendOrigoExtravagáns külsővel jelent meg Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/trend/20161007-gaspar-evelin-extravagans-frizuraban-pozolt-kozossegi-oldalan.htmlGáspár Evelin mostanában ritkábban mutatja meg magát rajongóinak. A showman szépséges lánya ezúttal nem mindennapi frizurájával rukkolt elő Instagram oldalán. TrendOrigoHajós és Tilla : "Jól öltözködünk, de nem vagyunk pávák!"http://www.life.hu/trend/20160929-hajos-es-tilla-szeretik-a-divatot-de-nem-tartjak-magukat-pavanak.htmlTill Attila és Hajós András számára rendkívül fontos a külső. Edzenek és bár nem követik a divatot mégis mindig trendi a megjelenésük. Trend--Mennyit változott Hosszú Katinka négy olimpia alatt? Nézd meg!http://www.life.hu/trend/20160928-nezd-meg-mennyit-valtozott-12-ev-alatt-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka nevét mára túlzás nélkül az egész világ ismeri. Az Iron Lady sikerszériája hosszú ideje töretlen, számos éremmel a háta mögött joggal nosztalgiázott az úszónő. Trend--Elképesztő luxusban élnek a milliárdos csemeték – less be nem mindennapi világukbahttp://www.life.hu/trend/20160921-megdobbento-luxusban-elnek-a-szingapuri-csemetek.htmlHalandó ember számára elképzelhetetlen luxusban élnek a milliárdos csemeték... TrendOrigoTücsi még utoljára falatnyi bikinibe bújtatta dögös testéthttp://www.life.hu/trend/20160912-tucsi-kihasznalta-az-utolso-jo-idot-es-formas-testet-bikinibe-bujtatta.htmlTücsitől megszokhattuk, hogy hétről-hétre, sőt napról-napra szexi képekkel ajándékoz meg minket. A hétvégén például, kihasználva az utolsó napsugarakat, formás testét ismét pici kis bikinibe bújtatta. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.