Két éve házas az örök agglegény, George Clooney: Így kérte meg Amal kezét!

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com -
házasság George Clooney lánykérés esküvő 2014 család házassági évforduló Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
George Clooney, az egykor örök agglegény hírében álló világsztár két éve mondta ki a boldogító igent szerelmének, Amalnak. Bár azóta többször is felröppent a hír, hogy válságban a házasságuk, mindig rácáfoltak, azóta is boldogok.

George Clooney és Amal két évvel ezelőtte házasodtak össze a festői szépségű Olaszországban. Az esküvő fényűző volt, melyen természetesen számos világsztár is részt vett. A világ legsármosabb Ross dokija hat hónap járás után kérte meg választottja kezét.

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

A színész Ellen DeGeneres műsorában pedig azt is elmesélte, hogyan zajlott az ultra romantikus lánykérés.

"Amal épp akkor érkezett meg Londonból. Főztem neki egy finom vacsorát. A háttérben a nagynéném, Rosemary dala szólt, táncoltunk, én pedig a hátam mögé rejtettem a gyűrűt. Aztán letérdeltem, és feltettem a nagy kérdést. Az volt az első reakciója, ennyi volt: 'Ó Istenem!' - mesélte Clooney.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.