David Hasselhoff lánya borzalmas jelmezt választott

Forrás: NORTHFOTO -
David Hasselhoff ruha Hayley Hasselhoff
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Hasselhoff lánya nem találta meg a legmegfelelőbb halloweeni jelmezt, borzalmasan festett a leginkább kombinéra emlékeztető öltözékben, ami nem hagyott sokat a képzeletre.

Megmutatta kerekded idomait David Hasselhoff lánya, aki egy nagyon meglepő és előnytelen öltözéket választott a halloweeni bulira. A partin minden bizonnyal sokak érdeklődését felkeltette a 24 éves lány, csak sajnos nem azért, mert bámulatosan nézett ki. Az átlátszó csipkefelső alatt semmi nem takarta a modellként dolgozó lány melleit, de azért igyekezett elrejteni intim testrészeit egy selyemszerű köntössel.

Forrás: NORTHFOTO

A ruházatánál talán csak a sminkje volt borzalmasabb: a világoskék rúzs és szemfesték, valamint a fehér szemöldök hihetetlenül sápasztották őt. Összességében amit lehet, elrontott ezzel az összeállítással, de azt meg kell hagyni, hogy Hayley Hasselhoff legalább merész volt ezzel a jelmezválasztással, hogy egy előnyt is említsünk. Az viszont biztos, hogy egyáltalán nem hasonlít önmagára, a kifutókon jóval előnyösebben néz ki.

Hajkereskedelem, avagy a fekete arany útja Indiától az európai szalonokighttp://www.life.hu/trend/20161029-hajkereskedelem-avagy-a-fekete-arany-utja-indiatol-angliaig.htmlAngliában az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvend a hajpótlás, amely során a fodrászok valódi hajjal dúsítják fel az arra vágyók frizuráját. Jelenleg Anglia a harmadik legnagyobb hajimportőr a világon, évi 43 millió tonna hajat vesz. De vajon a fodrászoknál sorban álló nők sejtik, hogy honnan, pontosabban kiktől is származik az új hajuk? Trend--Nicole Scherzinger elképesztő dekoltázzsal köszöntötte a hercegethttp://www.life.hu/trend/20161102-nicole-scherzinger-hatalmas-dekoltazzsal-koszontotte-karoly-herceget.htmlAz énekesnőnek abban a megtiszteltetésben volt része, hogy találkozhatott Károly herceggel. Nicole Scherzinger izgatottan és brutális dekoltázzsal várta a pillanatot, hogy bemutatkozhasson a királyi fenségnek. Trend--Félmeztelen fotóval figurázták ki Kim Kardashiant http://www.life.hu/trend/20161102-kim-kardashian-foto-genie-bouchard-kifigurazta-a-hires-celeblanyt.htmlA kanadai teniszezőnő, Genie Bouchard a hollywoodi celeblány egyik leghíresebb szelfijét parodizálta, mely persze azonnal elnyerte a rajongók tetszését. Trend--Michael Phelps titokban kétszer is megházasodotthttp://www.life.hu/trend/20161102-michael-phelps-titokban-ketszer-is-elvette-szerelmet.htmlA klasszis sok sztárral ellentétben sikeresen titkolta, hogy szerelmével kimondták egymásnak a boldogító igent. Michael Phelps és felesége júniusban tartották az első ceremóniát, azóta pedig már a második esküvőjükön is túl vannak. Trend--Egy pizsamában a kedvenc fotelünkből - Az online vásárlás top 10 előnyehttp://www.life.hu/trend/20161027-az-online-vasarlas-top-10-elonye.htmlAz internet elterjedése forradalmasította a vásárlási szokásokat. Mivel számos előnnyel jár, ha online webshopban vásárlunk, ezért az emberek jó nagy százaléka szinte már csak nézelődni jár a boltokba. Nézzük csak, milyen előnyei vannak annak, ha otthonról, a kényelmes karosszékből intézzük bevásárlásainkat! TrendOrigoMég mindig bombázó Liz Hurley - Bikiniben pózol az 51 éves színésznőhttp://www.life.hu/trend/20161101-liz-hurley-szineszno-bikiniben-pozol.htmlUgye te sem gondolnád, hogy Liz Hurley már 50 éves is elmúlt. Pedig, az idő rohan, ám mintha a színésznőn nem fogna. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.