David Hasselhoff lánya nem találta meg a legmegfelelőbb halloweeni jelmezt, borzalmasan festett a leginkább kombinéra emlékeztető öltözékben, ami nem hagyott sokat a képzeletre.

Megmutatta kerekded idomait David Hasselhoff lánya, aki egy nagyon meglepő és előnytelen öltözéket választott a halloweeni bulira. A partin minden bizonnyal sokak érdeklődését felkeltette a 24 éves lány, csak sajnos nem azért, mert bámulatosan nézett ki. Az átlátszó csipkefelső alatt semmi nem takarta a modellként dolgozó lány melleit, de azért igyekezett elrejteni intim testrészeit egy selyemszerű köntössel.

Forrás: NORTHFOTO

A ruházatánál talán csak a sminkje volt borzalmasabb: a világoskék rúzs és szemfesték, valamint a fehér szemöldök hihetetlenül sápasztották őt. Összességében amit lehet, elrontott ezzel az összeállítással, de azt meg kell hagyni, hogy Hayley Hasselhoff legalább merész volt ezzel a jelmezválasztással, hogy egy előnyt is említsünk. Az viszont biztos, hogy egyáltalán nem hasonlít önmagára, a kifutókon jóval előnyösebben néz ki.