Az Amerikai pite sztárja nincs valami jó állapotban: szörnyűségesen sovány. A halloweeni bulin mutatta meg alakját melltartóban és rövid szoknyában; jelmeze nem volt rémisztő, soványsága viszont annál inkább.

A sztárok bevett szokása, hogy inkább szexisre veszik a figurát halloweenkor, semmint ijesztőre. Tara Reid, az Amerikai pite sztárja is így akart tenni, hiszen mindössze egy apró topban és szoknyában jelent meg egy beöltözős buliban. Megteheti, hiszen egy grammnyi felesleg sincsen rajta, de ettől még nem nézett ki jól: alakja százszor rémisztőbb volt, mint a jelmeze.

Forrás: NORTHFOTO

A szőkeség borzasztóan sovány, lábai hihetetlenül vékonyak. Egyáltalán nem néz ki egészségesen karcsúnak, sokkal inkább tűnik az anorexia szélén álló bábunak. Az erős vaku egyébként sokat javít a képeken, nem is látszik pontosan rajtuk, hogy a színésznő bőre is szörnyű állapotban van. Ezeken a képeken, amik erőteljes fény nélkül készültek, viszont egyből feltűnik, hogy nagyon nincs rendben Tara Reid, egyenesen borzalmasan fest.