Plasztika helyett: Polyák Lilla sokkoló kezeléssel szépül

Forrás: MTVA/Gabor Monos -
vér drakula-terápia Polyák Lilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű színésznőről sokan gondolják úgy, hogy plasztikai műtéteknek köszönheti szépségét, pedig erről szó sincs. Csupán egy kissé morbid terápiás kezelést használ, ami a saját vérével varázsolja feszesebbé vonásait.

Ha egy sztár olyan gyönyörű, mint Polyák Lilla, akkor természetesen sokakban felmerül a kérdés, hogy vajon csupán a genetikának köszönheti-e, hogy még mindig ragyog, vagy van valami turpisság a dologban. A színésznő elárulta, hogy plasztikai műtéte még nem volt, viszont van olyan szépészeti technika, amit ő is gyakran alkalmaz, hogy friss és üde legyen az arca.

Forrás: MTVA/Gabor Monos

"Eddig még nem volt plasztikai műtétem, nem tudom, hogy lesz-e valaha. Lehet, hogy igen, de ezek a természetes vonásaim. Amit eddig kipróbáltam, az a Drakula-terápia, ami frissíti az arcot, de semmi köze plasztikai műtéthez, és a lézer, ami szintén egy bőrfeszesítő eljárás. Szerintem természetes eljárásokat mindenki kipróbál, mert jót tesz, és karbantartja az arcot" - mondta a Blikknek Polyák Lilla. A Drakula-terápia során az ember saját vérét használják fel a szépítéshez. Visszainjekciózzák a bőrbe egy centrifugálás után, ettől pedig gyönyörű és feszes lesz az ember bőre. Polyák Lilla hozzátette, a plasztikai sebészetet sem ítéli el, de egyelőre szerelme, Gömöri András Máté tartja őt fiatalon.

David Hasselhoff lánya borzalmas jelmezt választotthttp://www.life.hu/trend/20161102-david-hasselhoff-lanya-hayley-hasselhoff-borzalmasan-nezett-ki.htmlDavid Hasselhoff lánya nem találta meg a legmegfelelőbb halloweeni jelmezt, borzalmasan festett a leginkább kombinéra emlékeztető öltözékben, ami nem hagyott sokat a képzeletre. Trend--Álomesküvő 6. rész – A megismételhetetlen pillanatok megörökítésehttp://www.life.hu/trend/20161102-alomeskuvo-hatodik-resz-fotosok.htmlAz elkövetkező hetekben menyasszonyoknak, vőlegényeknek és a jövőben házasodni vágyó szerelmespároknak nyújtunk segítséget egy igazi álomesküvő megvalósításához. Álmodozz, inspirálódj, keresgélj, szervezz, de ne feledd a legfontosabbat: éld meg a szerelmetek minden pillanatát! Trend--Hajkereskedelem, avagy a fekete arany útja Indiától az európai szalonokighttp://www.life.hu/trend/20161029-hajkereskedelem-avagy-a-fekete-arany-utja-indiatol-angliaig.htmlAngliában az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvend a hajpótlás, amely során a fodrászok valódi hajjal dúsítják fel az arra vágyók frizuráját. Jelenleg Anglia a harmadik legnagyobb hajimportőr a világon, évi 43 millió tonna hajat vesz. De vajon a fodrászoknál sorban álló nők sejtik, hogy honnan, pontosabban kiktől is származik az új hajuk? Trend--Nicole Scherzinger elképesztő dekoltázzsal köszöntötte a hercegethttp://www.life.hu/trend/20161102-nicole-scherzinger-hatalmas-dekoltazzsal-koszontotte-karoly-herceget.htmlAz énekesnőnek abban a megtiszteltetésben volt része, hogy találkozhatott Károly herceggel. Nicole Scherzinger izgatottan és brutális dekoltázzsal várta a pillanatot, hogy bemutatkozhasson a királyi fenségnek. Trend--Félmeztelen fotóval figurázták ki Kim Kardashiant http://www.life.hu/trend/20161102-kim-kardashian-foto-genie-bouchard-kifigurazta-a-hires-celeblanyt.htmlA kanadai teniszezőnő, Genie Bouchard a hollywoodi celeblány egyik leghíresebb szelfijét parodizálta, mely persze azonnal elnyerte a rajongók tetszését. Trend--Michael Phelps titokban kétszer is megházasodotthttp://www.life.hu/trend/20161102-michael-phelps-titokban-ketszer-is-elvette-szerelmet.htmlA klasszis sok sztárral ellentétben sikeresen titkolta, hogy szerelmével kimondták egymásnak a boldogító igent. Michael Phelps és felesége júniusban tartották az első ceremóniát, azóta pedig már a második esküvőjükön is túl vannak. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.