A gyönyörű színésznőről sokan gondolják úgy, hogy plasztikai műtéteknek köszönheti szépségét, pedig erről szó sincs. Csupán egy kissé morbid terápiás kezelést használ, ami a saját vérével varázsolja feszesebbé vonásait.

Ha egy sztár olyan gyönyörű, mint Polyák Lilla, akkor természetesen sokakban felmerül a kérdés, hogy vajon csupán a genetikának köszönheti-e, hogy még mindig ragyog, vagy van valami turpisság a dologban. A színésznő elárulta, hogy plasztikai műtéte még nem volt, viszont van olyan szépészeti technika, amit ő is gyakran alkalmaz, hogy friss és üde legyen az arca.

Forrás: MTVA/Gabor Monos

"Eddig még nem volt plasztikai műtétem, nem tudom, hogy lesz-e valaha. Lehet, hogy igen, de ezek a természetes vonásaim. Amit eddig kipróbáltam, az a Drakula-terápia, ami frissíti az arcot, de semmi köze plasztikai műtéthez, és a lézer, ami szintén egy bőrfeszesítő eljárás. Szerintem természetes eljárásokat mindenki kipróbál, mert jót tesz, és karbantartja az arcot" - mondta a Blikknek Polyák Lilla. A Drakula-terápia során az ember saját vérét használják fel a szépítéshez. Visszainjekciózzák a bőrbe egy centrifugálás után, ettől pedig gyönyörű és feszes lesz az ember bőre. Polyák Lilla hozzátette, a plasztikai sebészetet sem ítéli el, de egyelőre szerelme, Gömöri András Máté tartja őt fiatalon.