Így hordják a celebek az ősz legizgalmasabb trendjét – Szavazz a legjobbra és a legrosszabbra!

fashion week bársony trendi celeb ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban nektek is ajánlottuk, hogy próbáljátok ki az őszi–téli szezon egyik izgalmas trendjét. Ha eddig nem tettétek, most inspirálódhattok, habár azt előrebocsátjuk, hogy a legnagyobb sztárok közül sem mindenkinek sikerült tökéletesen megtalálnia önmagát ebben az új divatirányzatban. 

Akiknek nem sikerült

Eddig abban a hitben éltünk, hogy a modelleknek minden jól áll, de erre most Eva Herzigova rácáfolt ezzel a pizsamaszerű szettel.

Eva Herzigova Forrás: Northfoto

A szintén modell Natasha Poly sem mutatott valami jól ebben a bordó outfitben, bár az összhatást az is nagyban rombolta, hogy a melltartó és a rendezetlen haj sem éppen vörös szőnyegre való.

Natasha Poly Forrás: Northfoto

Clara Paget színésznő fűzöld nadrágkosztümje sem lopta be magát a szívünkbe. Az biztos, hogy ez a választás csak nagyon keveseknek áll jól, és hogy kinek, az eddig rejtély maradt.

Clara Paget Forrás: AFP

Ha Eva Herzigováé pizsamás, akkor Rita Ora választása fürdőköntösös. Pedig maga az overall nem rossz ötlet.

Rita Ora Forrás: Northfoto

Ki hibázott legnagyobbat?

Akiknek sikerült

Hogy az overall mennyire nem rossz ötlet, azt jól mutatja a Kim Kardashian-féle megoldás. Pedig soha nem gondoltuk, hogy őt valamiért dicsérni fogjuk.

Kim Kardashian Forrás: Northfoto

Az elhunyt David Bowie szerelme, Iman jól játszott a színekkel. Igaz, alul és felül is bársonyt viselt, a nadrág visszafogottabb színe nagyon jót tesz ennek az outfitnek.

Iman Forrás: AFP

Kate Moss szintén eltalálta, hogyan kell viselni egy csupa bársony szettet.

Kate Moss Forrás: Northfoto

Nem is tagadjuk, hogy az egyik nagy kedvencünk most Zendaya, aki a többiekkel ellentétben már a trend bemutatása, vagyis tavasz óta visel bársonyszetteket. Ez éppen áprilisban volt rajta. Harsány, mégis ízléses, és tökéletesen passzol a személyiségéhez.

Zendaya Forrás: AFP

Kinek a választása jön be legjobban?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.