Korábban nektek is ajánlottuk, hogy próbáljátok ki az őszi–téli szezon egyik izgalmas trendjét. Ha eddig nem tettétek, most inspirálódhattok, habár azt előrebocsátjuk, hogy a legnagyobb sztárok közül sem mindenkinek sikerült tökéletesen megtalálnia önmagát ebben az új divatirányzatban. 

Akiknek nem sikerült 

Eddig abban a hitben éltünk, hogy a modelleknek minden jól áll, de erre most Eva Herzigova rácáfolt ezzel a pizsamaszerű szettel. 

Eva HerzigovaForrás: Northfoto

A szintén modell Natasha Poly sem mutatott valami jól ebben a bordó outfitben, bár az összhatást az is nagyban rombolta, hogy a melltartó és a rendezetlen haj sem éppen vörös szőnyegre való. 

Natasha PolyForrás: Northfoto

Clara Paget színésznő fűzöld nadrágkosztümje sem lopta be magát a szívünkbe. Az biztos, hogy ez a választás csak nagyon keveseknek áll jól, és hogy kinek, az eddig rejtély maradt. 

Clara PagetForrás: AFP

Ha Eva Herzigováé pizsamás, akkor Rita Ora választása fürdőköntösös. Pedig maga az overall nem rossz ötlet. 

Rita OraForrás: Northfoto

Akiknek sikerült 

Hogy az overall mennyire nem rossz ötlet, azt jól mutatja a Kim Kardashian-féle megoldás. Pedig soha nem gondoltuk, hogy őt valamiért dicsérni fogjuk.

Kim KardashianForrás: Northfoto

Az elhunyt David Bowie szerelme, Iman jól játszott a színekkel. Igaz, alul és felül is bársonyt viselt, a nadrág visszafogottabb színe nagyon jót tesz ennek az outfitnek. 

ImanForrás: AFP

Kate Moss szintén eltalálta, hogyan kell viselni egy csupa bársony szettet. 

Kate MossForrás: Northfoto

Nem is tagadjuk, hogy az egyik nagy kedvencünk most Zendaya, aki a többiekkel ellentétben már a trend bemutatása, vagyis tavasz óta visel bársonyszetteket. Ez éppen áprilisban volt rajta. Harsány, mégis ízléses, és tökéletesen passzol a személyiségéhez. 

ZendayaForrás: AFP