fashion week modell színésznő Diane Kruger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy különleges videót mutatott rajongóinak a színésznő az Instagram oldalán: szinte még gyerek volt Diane Kruger, a kifutókon azonban már sztárnak számított. 

A 40 éves színésznő1992-ben még komolyan modellkedett: bár még csak 16 éves volt, de olyan világmárkáknak dolgozott, mint az Yves Saint Laurent, Chanel, Salvatore Ferragamo, Giorgio Armani, Jil Sander, Christian Dior, Burberry és Louis Vuitton, kifutón pedig vonult Marc Jacobs, D&G és Sonia Rykiel égisze alatt. Ebből az időszakból mutatott egy videót a színésznő.

Omg @jaime_king , we were actually children

Diane Kruger (@dianekruger) által közzétett videó,

A képsoron természetesen gyönyörű Diane Kruger, aki ma Hollywood egyik legnépszerűbb és legstílusosabb színésznője.

Azt pedig nem gondoltuk volna, hogy már 40 éves - 10 évet simán letagadhatna!

A videón egyébként a másik szőkeség a ma szintén nagyon népszerű színésznő, modell Jamie King, aki akkoriban szintén szemtelenül fiatal volt.

Így hordják a celebek az ősz legizgalmasabb trendjét – Szavazz a legjobbra és a legrosszabbra!http://www.life.hu/trend/20161107-igy-hordjak-a-celebek-az-osszel-ujra-trendi-barsonyt.htmlKorábban nektek is ajánlottuk, hogy próbáljátok ki az őszi–téli szezon egyik izgalmas trendjét. Ha eddig nem tettétek, most inspirálódhattok, habár azt előrebocsátjuk, hogy a legnagyobb sztárok közül sem mindenkinek sikerült tökéletesen megtalálnia önmagát ebben az új divatirányzatban. Trend--Mellbimbóvillantásból sem volt hiány - Ruhamustra az MTV EMA díjátadó gálájárólhttp://www.life.hu/trend/20161107-ruhamustra-az-mtv-ema-dijatadorol.htmlVasárnap este tartották az MTV European Music Awards díjátadó gáláját, ahol a híres európai zenészeken túl modellek emelték a vörös szőnyeges bevonulás fényét. Nézzük a legjobb és a legrosszabb ruhaválasztásokat a nagy eseményről! TrendAFPFúj! Undorítóan néznek ki a szőrszálak gyantázás közben - Videó!http://www.life.hu/trend/20161104-undoritoan-neznek-ki-a-szorszalak-gyantazas-kozben-slow-motion-video.htmlÉppen enni készülsz? Halaszd el egy kicsit. Az alábbi videó ugyanis garantáltan nem tesz majd jót a gyomrodnak. TrendThinkstockDöbbenet: Berki Krisztián csipkés alsógatyát hord!http://www.life.hu/trend/20161104-berki-krisztian-megmutatta-csipkes-alsogatyajat.htmlA meghökkentő húzásairól híres műsorvezető, Berki Krisztián újabb furcsa dolgot tett közzé magáról: egy fotót, amin megmutatta csipkés alsógatyáját! TrendOrigoArcpirítóan kínos helyzetbe hozta magát Mariah Careyhttp://www.life.hu/trend/20161106-mariah-carey-enekesno-kinosabbnal-kinosabb-ruhabakikat-vetett.htmlA díva nem először hozta magát kínos helyzetbe egy rossz ruhaválasztással, és valószínűleg nem is ez volt az utolsó alkalom. Most azonban hibát hibára halmozott Mariah - mutatjuk is! Trend--Rihanna, a kaméleon: Bob Marley-nek öltözve flangált New Yorkbanhttp://www.life.hu/trend/20161103-bob-marley-nek-oltozve-flangalt-new-yorkban-rihanna-enekesno.htmlKétség sem férhet ahhoz, hogy Rihannánál jobban és gyakrabban senki sem tud stílust váltani. A világsztár legutóbb nagyon lazára vette a figurát - mutatjuk is, ő milyen szettben kezdte a novembert! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.