Ez az a smink, ami mindenkinek jól áll, nem véletlenül alkalmazzák a kifutókon is szezonról szezonra. Folyamatosan változik, és mindig tud valami új izgalommal szolgálni. A titok ezúttal a több színnel való elkészítésben rejlik.

Az arctisztítás és hidratálás után egységesítsd bőrödet egy pórusminimalizáló báziskrémmel, és csak ezután tedd fel a folyékony alapozót. Orcáidat élénkítsd barackos árnyalatú arcpirosítóval, majd highlighttal emeld ki a szemöldökcsontot és az arccsontot. 

A szezon kedvenc árnyalatai között található a burgundi, a pinkeslila, a mélylila, a kobalt, a szilvakék, valamint a smaragdzöld. Válassz kedvedre közülük! 

Forrás: Thinkstock

Tedd a mozgó szemhéj egészére, a szemzugtól picit rásatírozva a szemöldök irányába. A halánték irányába kifelé is satírozz. Az alsó szemhéjra is vidd fel a színt egészen a szemzugig. Majd egy fekete szemceruzával karakteresen húzd ki a szemed alul-felül, a szemzugot összekötve a vízvonallal. A fekete szín hozzáadásával kontrasztosan lesz vibráló a választott szín. Érdemes fényes és matt kombinációt alkalmazni.  Szempilláidat fekete szempillaspirállal fesd ki hozzá. Annak érdekében, hogy még kifejezőbb és titokzatosabb legyen a megjelenésed, élénkítsd a szemöldököd színét a hajtöveddel harmonizáló árnyalatú szemöldökporral, majd szépen fésüld ki a felesleget, hogy természetes hatású maradjon. Ajkadra válaszd az ősz legvadítóbb mély tónusait – lila, burgundi, fukszia, pink, borvörös árnyalatú ajakrúzst – csak arra figyelj, hogy a választott ajakrúzs színe harmonizáljon a szemfestéseddel.