Hatalmas anyajegy csúfítja el a fiatal lány arcát, mégis imádják a videóit

fashion week smink sminkvideó anyajegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi szenzáció lett a 24 éves lány, aki sminkvideóival halmozza el a rajongóit. Ám a legtöbb vloggerrel ellentétben ő nem tökéletes szépség: egy hatalmas anyajegy takarja el a fél arcát. 

A fogorvosi asszisztensként dolgozó Amy Elsegood arcán gyakorlatilag a születése óta ott van a hatalmas anyajegy. A lányt jó ideig csúfolták emiatt, ám ő mára már megtanult vele együtt élni - ebben pedig nagy szerepe van szerelmének, Josh-nak. Amy ma már a hasonló gondokkal küzdőknek ad szuper tippeket sminkvideóival.

A lány 11 évesen tanult meg olyan speciális technikákat, melyekkel ügyesen eltakarja az anyajegyét,

mára pedig már profin készít olyan makeup-ot, amivel semmi, de tényleg semmi nem látszik anyajegyéből.

"Ma már bátran megyek bárhová smink nélkül, ennek ellenére szeretem megismerni és gyakorolni a legújabb technikákat. Nagyon sok fiatal lány küzd hasonló gondokkal, szeretnék nekik segíteni trükkökkel és azzal, hogy megismerjék a legjobb márkákat" - mondta a fiatal lány, akinek videóit már több ezren tekintették meg.

Férfi mellplasztika, női fenéknagyobbítás és a saját zsírral töltés a menőhttp://www.life.hu/trend/20161111-ferfi-mellplasztika-noi-fenek-nagyobbitas-es-a-sajat-zsirral-toltes-a-meno-most-a-plasztikaban.htmlA divattal együtt a plasztikai trendek is változnak, ahogy azt a folyamatosan cserélődő szépségideáljaink megkövetelik. Ma már nemhogy természetes egy plasztikázott mell látványa, de már az sem meglepő, ha egy férfi szeretné mesterségesen formálni mellizmait. A mesterkélt jelenlét egyre természetesebbé válik, pláne az olyan eljárások segítségével, mint a saját zsírral történő töltések. Trend--Több mint 100 plasztikai műtéten esett át a 24 éves lányhttp://www.life.hu/trend/20161113-tobb-mint-100-plasztikai-muteten-esett-at-a-24-eves-lany-kristyna-martelli.htmlKristyna Martelli még csak 24 éves, de már több mint száz plasztikai beavatkozáson van túl. Hogy mi motiválta erre? Valószínűleg valamiféle súlyos testképzavar. Mi mindenesetre értetlenül állunk a látttak előtt.Trend--Tolvai Reni sosem mutatott még ennyit magából http://www.life.hu/trend/20161113-tolvai-reni-szexi-foto-alig-takarja-valami-a-sztar-testet-csipkes-ruha.htmlAz énekesnő úgy fest ezen a képen, mint egy igazi díva. Trend--Tényleg túl husi lenne Gigi Hadid?http://www.life.hu/trend/20161110-tenyleg-tul-husi-lenne-gigi-hadid-errol-meselt-a-modell.htmlGigi Hadid kétségkívül a világ egyik legszexibb modellje, ám még benne is lehet hibát találni. Állítólag a legutóbbi bemutatón azért adtak rá poncsót, mert túl husi volt a többi modellhez képest. Trend--Így festett Diane Kruger 16 évesen, a kifutónhttp://www.life.hu/trend/20161108-igy-festett-diane-kruger-szineszno-16-evesen-a-kifuton-amikor-modellkedett.htmlEgy különleges videót mutatott rajongóinak a színésznő az Instagram oldalán: szinte még gyerek volt Diane Kruger, a kifutókon azonban már sztárnak számított. TrendA legnagyobb hírességek haját vágja, mégsem erre a legbüszkébb a magyar sztárfodrászhttp://www.life.hu/trend/20161108-budai-alexnew-yorkban-elo-magyar-mesterfodrasszal-beszelgettunk.html„Ha röviden mesélem, akkor tündérmese, ha hosszan, akkor egy történet a valódi életről” – mondja saját életútjáról Budai Alex mesterfodrász, aki New Yorkban a legnagyobb hírességek haját vágja. Őt mégsem ez mozgatja, hanem az az energia, amit azoktól a rászorulóktól kap, akiken segít. Korábban hajléktalanok haját vágta Budapesten, és ezúttal is egy jótékonysági rendezvényre utazott haza: a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Átmeneti Családok Otthonában csinálta meg a rászorulók haját fodrászkollégáival. Alex igazi inspiráló ember, egy álmodozó, és nagyon pozitív személyiség, aki önmaga maradt a sztárvilágban is. TrendFotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.