Igazi szenzáció lett a 24 éves lány, aki sminkvideóival halmozza el a rajongóit. Ám a legtöbb vloggerrel ellentétben ő nem tökéletes szépség: egy hatalmas anyajegy takarja el a fél arcát. 

A fogorvosi asszisztensként dolgozó Amy Elsegood arcán gyakorlatilag a születése óta ott van a hatalmas anyajegy. A lányt jó ideig csúfolták emiatt, ám ő mára már megtanult vele együtt élni - ebben pedig nagy szerepe van szerelmének, Josh-nak. Amy ma már a hasonló gondokkal küzdőknek ad szuper tippeket sminkvideóival. 

A lány 11 évesen tanult meg olyan speciális technikákat, melyekkel ügyesen eltakarja az anyajegyét, mára pedig már profin készít olyan makeup-ot, amivel semmi, de tényleg semmi nem látszik anyajegyéből.

"Ma már bátran megyek bárhová smink nélkül, ennek ellenére szeretem megismerni és gyakorolni a legújabb technikákat. Nagyon sok fiatal lány küzd hasonló gondokkal, szeretnék nekik segíteni trükkökkel és azzal, hogy megismerjék a legjobb márkákat" - mondta a fiatal lány, akinek videóit már több ezren tekintették meg.