Több mint 100 plasztikai műtéten esett át a 24 éves lány

Forrás: Instagram/Kristyna Martelli -
műtét plasztikrém plasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kristyna Martelli még csak 24 éves, de már több mint száz plasztikai beavatkozáson van túl. Hogy mi motiválta ebben? Valószínűleg valamiféle súlyos testképzavar. Mi mindenesetre értetlenül állunk a látottak előtt.

A fiatal nő az első műtétet 17 évesen vállalta be. Az ok: nem volt megelégedve a mellével.

Forrás: Instagram/Kristyna Martelli

Azóta azonban elragadta a gépszíj, és 7 év alatt több mint százszor érintette plasztikai sebész szikéje a testét. Ma már nincs rajta hely, amihez ne nyúltak volna a sebészek.

Forrás: Instagram/Kristyna Martelli

A túlzásba vitt plasztikáztatásnak esett már áldozatul több – valaha gyönyörű – híresség is. Az egykor bájos Meg Ryan végérvényesen plasztikrémmé vált, de hasonló sorsa jutott Nicole Kidman is. A valaha bombázó Madonnával is ijesztgetni lehetne a gyerekeket, és a túltolt botox tette tönkre Melanie Griffith vonásait is.

A világ legdögösebb combjai a vörös szőnyegen - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20161111-heti-stilusmustra-szerepel-benne-karlie-kloss-hailey-baldwin-brad-pitt-eddie-redmayne.htmlMeglepő bársonyszettek, két dögös pasi és a világ leghosszabb combjai a vörös szőnyegen. Mutatjuk a hét legjobban és legrosszabbul öltözött celebjeit. TrendNorthfotoEzért válunk meg műmellünktől – Hírességek is színt vallanakhttp://www.life.hu/trend/20161111-ezert-vetetik-ki-a-nok-a-mellimplantatumaikat.htmlEgyértelmű, hogy miért rakatjuk be, de vajon miért válunk meg tőle? TrendOrigoRagyogó smink a leghidegebb őszi napokra - Videó!http://www.life.hu/trend/20161110-ragyogo-smink-a-leghidegebb-oszi-napokra.htmlVárady Polett most megmutatja, hogy ragyogj a leghidegebb őszi napokon is, amikor talán az ágyból felkelni sincs kedvünk. De egy csodás smink és egy bájos virágcsokor mindent megold! Trend--Álomesküvő 7. rész - A részletek vonzásában, avagy a sminktől a cipőig minden, ami eddig kimaradthttp://www.life.hu/trend/20161109-alomeskuvo-hetedik-resz-a-sminktol-a-cipoig-minden-ami-kimaradt.htmlAz elmúlt hét hétben egy igazi álomesküvő megvalósításához igyekeztünk inspirációt nyújtani nektek. Összesen 51 csodálatos magyar tervezőt, designert, kézművest, cukrászt, virágkötőt, egyszóval 51 alkotót ajánlottunk nektek, akik szívvel-lélekkel segítik az álom megvalósulását. Utolsó cikkünkben az apró részletekre koncentráltunk, amelyekkel összeáll a teljes kép. Álmodozz, inspirálódj, keresgélj, szervezz, de ne feledd a legfontosabbat: éld meg a szerelmetek minden pillanatát! Trend--Kelly Ripa lassan visszanyeri a botox előtti külsejéthttp://www.life.hu/trend/20161110-kelly-ripa-lassan-visszanyeri-a-botoxkezelesek-elotti-kulsejet.htmlKelly Ripa megszólalt, méghozzá arról, amiről viszonylag kevés sztár beszél szívesen: a botoxkezelésekről mesélt a színésznő. Trend--Kim Kardashian akart lenni, de túl jól sikerült a műtéthttp://www.life.hu/trend/20161109-kim-kardashian-kulsejet-akarta-mutet-de-nagyon-megbanta-a-fiatal-no.htmlA 27 éves Claire Leeson 18 ezer fontot, nagyjából 6 millió forintot költött plasztikai műtétekre, hogy úgy nézzen ki, mint Kim Kardashian. Azóta megbánta a dolgot. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.