Ezentúl magadon viselheted Radics Gigit

parfüm illat Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Külföldön nem ritka, hogy saját parfümje lesz egy sztárnak, de Magyarországon eddig nem volt annyira elterjedt ez a gyakorlat. Radics Gigi azonban megtöri a jeget, hamarosan nemcsak hallhatjuk, hanem szagolhatjuk is az énekesnőt.

Radics Gigivel mindig történik valami izgalmas, ezúttal egy üvegcsébe zárják azokat az illatokat, amiket ő szeret, vagyis lesz egy saját parfümmárkája, ami természetesen az ő nevét viseli. Az énekesnő - aki korábban lelki problémákkal küzdött - a Life.hu riporterének elárulta, hogyan készítették el számára az illatot és, hogy kinek ajánlja majd, valamint azt is, milyen jelzőkkel illetné a parfümét.

Radics Gigi saját illatot dob piacra Forrás: Fb / Radics Gigi

"Nagyon nőies, kicsit édeskés, kedves" - így jellemzi Radics Gigi a saját illatát, ami hamarosan a boltok polcain is megjelenik. Ha pedig sikeres lesz, nincs megállás, készítik a következőt.

Férfi mellplasztika, női fenéknagyobbítás és a saját zsírral töltés a menőhttp://www.life.hu/trend/20161111-ferfi-mellplasztika-noi-fenek-nagyobbitas-es-a-sajat-zsirral-toltes-a-meno-most-a-plasztikaban.htmlA divattal együtt a plasztikai trendek is változnak, ahogy azt a folyamatosan cserélődő szépségideáljaink megkövetelik. Ma már nemhogy természetes egy plasztikázott mell látványa, de már az sem meglepő, ha egy férfi szeretné mesterségesen formálni mellizmait. A mesterkélt jelenlét egyre természetesebbé válik, pláne az olyan eljárások segítségével, mint a saját zsírral történő töltések. Trend--Hatalmas anyajegy csúfítja el a fiatal lány arcát, mégis imádják a videóithttp://www.life.hu/trend/20161113-hatalmas-anyajegy-van-a-fiatal-lany-arcan-sminkvideokat-keszit.htmlIgazi szenzáció lett a 24 éves lány, aki sminkvideóival halmozza el a rajongóit. Ám a legtöbb vloggerrel ellentétben ő nem tökéletes szépség: egy hatalmas anyajegy takarja el a fél arcát. TrendOrigoTolvai Reni sosem mutatott még ennyit magából http://www.life.hu/trend/20161113-tolvai-reni-szexi-foto-alig-takarja-valami-a-sztar-testet-csipkes-ruha.htmlAz énekesnő úgy fest ezen a képen, mint egy igazi díva. Trend--Több mint 100 plasztikai műtéten esett át a 24 éves lányhttp://www.life.hu/trend/20161113-tobb-mint-100-plasztikai-muteten-esett-at-a-24-eves-lany-kristyna-martelli.htmlKristyna Martelli még csak 24 éves, de már több mint száz plasztikai beavatkozáson van túl. Hogy mi motiválta erre? Valószínűleg valamiféle súlyos testképzavar. Mi mindenesetre értetlenül állunk a látttak előtt.Trend--A világ legdögösebb combjai a vörös szőnyegen - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20161111-heti-stilusmustra-szerepel-benne-karlie-kloss-hailey-baldwin-brad-pitt-eddie-redmayne.htmlMeglepő bársonyszettek, két dögös pasi és a világ leghosszabb combjai a vörös szőnyegen. Mutatjuk a hét legjobban és legrosszabbul öltözött celebjeit. TrendNorthfotoEzért válunk meg műmellünktől – Hírességek is színt vallanakhttp://www.life.hu/trend/20161111-ezert-vetetik-ki-a-nok-a-mellimplantatumaikat.htmlEgyértelmű, hogy miért rakatjuk be, de vajon miért válunk meg tőle? TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.