Ritka pillanat: megmutatta kislányát Katie Holmes

Forrás: Northfoto -
fotó Suri Cruise Katie Holmes Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sűrűn mutatja meg gyermekét Katie Holmes, az esetek többségében kizárólag a szemfüles paparazzik által készített képeken láthatjuk a 10 éves kislányt.  A színésznő ezúttal viszont kivételt tett és ő maga posztolt...

Féltve őrzi a nyilvánosság elől gyermekét Katie Holmes, ezért nem is gyakran tesz közzé a 10 éves kislányról fotókat. Tom Cruise-zal közös gyermeke 2006-ban született, és szinte kizárólag paparazziknak köszönhetjük, hogy valaha is megpillanthattuk a kislányt, de most végre egy bensőséges fotót is láthatunk róla.

Ritka pillanat: megmutatta Katie Holmes a kislányát Forrás: Northfoto

Az anyukája ugyanis kivételt tett, és megosztott egy képet a már meglehetősen nagyra nőtt gyermekéről. Suri egy barátnőjével szerepel a képen, akiket éppen sütemény sütés közben kaptak lencsevégre. A 10 éves kislány már most nagyon jól boldogul a konyhában, és látszik, hogy nagyon élvezi is azt, amit csinál! Katie Holmes a fotóval arra buzdítja követőit, hogy tegyék jobb hellyé a világot gyermekeik számára. "Ezekből az erős kislányokból lesznek az erős nők. Harcoljunk tovább azért, hogy jobb hellyé tegyük a világot a gyermekeink számára" - írta a színésznő a kép mellé.

Nyílt levél egy túl tökéletes sógornőhözhttp://www.life.hu/csalad/20161114-nyilt-level-a-tul-tokeletes-sogornohoz.htmlMég a legjobb családokban is előfordul, hogy a rokonok nem nagyon jönnek ki egymással. Az alábbi levél írójának a sogórnőjével van problémája, mert - ahogyan ő mondja, - a másik nő túlságosan is tökéletes. Vajon hosszú távon is éket vághat a féltékenység a kapcsolatukba? CsaládThinkstockFriss képen Liptai Claudia kisfia - Irtó cuki fotóhttp://www.life.hu/csalad/20161117-friss-kepen-liptai-claudia-kisfia-pataki-marcell-adamrol.htmlRajongói oldalán friss képet posztolt kisfiáról, Pataki Marcell Ádámról Liptai Claudia. Család--Mexikói babát szeretne Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/csalad/20161117-mexikoi-arvahazbol-lesz-anistonnak-kisgyermeke.htmlJennifer Aniston érzelmei kezdik átvenni az irányítást karrierje felett. Család--Gönczi Gábor megható részleteket árult el a kisfia születéséről http://www.life.hu/csalad/20161117-gonczi-gabor-kisfia-a-musorvezeto-nagyon-boldog-aron-mosolygos-baba.htmlA 41 éves sztár elárulta, hogy kisfia, Áron születése élete egyik legszebb napja volt... Család--"Senki nem mondta, hogy lehet, hogy idő előtt megszületik a baba" - Egy koraszülött kislány történetehttp://www.life.hu/csalad/20161115-koraszulottek-vilagnapja-alkalmabol-a-koraszulott-petra-tortenete.htmlPetra csodával határos módon egy ép, egészséges és eleven négyéves kislány. Igen, csodával határos módon, Petra ugyanis csupán 27 hetet töltött édesanyja pocakjában, az apró baba mindössze 600 grammos volt, amikor világra jött. A koraszülöttek világnapja alkalmából Fekete-Körömi Eszterrel, Petra anyukájával beszélgettem. CsaládThinkstockKucsera Gábor szigorú szülő: előfordult már a fenékre csapáshttp://www.life.hu/csalad/20161117-kucsera-gabor-szigoru-szulokent-neveli-kisfiat.htmlKönnyen barátkozik Kucsera Gábor kisfia, ugyanakkor nagyon eleven gyerek, aki nem képes sokáig egy helyben ülni. Az egykori sportoló szigorú szülőnek tartja magát, amire a folyton mozgó gyereknek szüksége is van. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.