Nem sűrűn mutatja meg gyermekét Katie Holmes, az esetek többségében kizárólag a szemfüles paparazzik által készített képeken láthatjuk a 10 éves kislányt.  A színésznő ezúttal viszont kivételt tett és ő maga posztolt...

Féltve őrzi a nyilvánosság elől gyermekét Katie Holmes, ezért nem is gyakran tesz közzé a 10 éves kislányról fotókat. Tom Cruise-zal közös gyermeke 2006-ban született, és szinte kizárólag paparazziknak köszönhetjük, hogy valaha is megpillanthattuk a kislányt, de most végre egy bensőséges fotót is láthatunk róla.

Ritka pillanat: megmutatta Katie Holmes a kislányátForrás: Northfoto

Az anyukája ugyanis kivételt tett, és megosztott egy képet a már meglehetősen nagyra nőtt gyermekéről. Suri egy barátnőjével szerepel a képen, akiket éppen sütemény sütés közben kaptak lencsevégre. A 10 éves kislány már most nagyon jól boldogul a konyhában, és látszik, hogy nagyon élvezi is azt, amit csinál! Katie Holmes a fotóval arra buzdítja követőit, hogy tegyék jobb hellyé a világot gyermekeik számára. "Ezekből az erős kislányokból lesznek az erős nők. Harcoljunk tovább azért, hogy jobb hellyé tegyük a világot a gyermekeink számára" - írta a színésznő a kép mellé.