Sok támadás éri az X-faktor fiatal versenyzőjét. Hiába azonban a gúnyos megjegyzések, Ricsi minden módon megvédi a családját. 

Puskás Peti mentoráltjának nincs könnyű dolga. Többen megszólták már őt és a szüleit a szegénységük miatt, sőt egyesek szerint a szülők csak hasznot akarnak húzni a fiatal tehetség sikeréből. Azonban erről szó sincs! A család sok szörnyűségen ment keresztül, ezért ilyen összetartó - írja a Story Magazin.  

Mata RicsiForrás: Nánási Pál/RTLklub

"Nem olvasgatom a hozzászólásokat. Sajnos a faluban, Igricin, ahol lakunk, már elmesélik, hogy miket írogatnak rólunk. Való igaz, szerényen élünk, de nem ezért neveztük be Ricsit a tehetségkutatóba. Három gyermekemet veszítettem el.

Már csak ezért is érzem úgy, hogy támogatnom kell a fiamat, hogy valóra váltsa az álmait. Amit annak a háromnak nem adhattam meg, próbálom legalább neki biztosítani. Ő pedig kárpótol engem a három kistestvére elvesztéséért." - nyilatkozta Ricsi édesanyja. 

Megmentené családját a szegénységtől Mata Ricsi
Az X-faktor versenyzője családja keserves körülményein szeretne változtatni, melyhez a tehetségkutató lehet az ugródeszka.