Mata Ricsi édesanyja három gyereket veszített el

halál koraszülött Mata Ricsi x faktor tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok támadás éri az X-faktor fiatal versenyzőjét. Hiába azonban a gúnyos megjegyzések, Ricsi minden módon megvédi a családját. 

Puskás Peti mentoráltjának nincs könnyű dolga. Többen megszólták már őt és a szüleit a szegénységük miatt, sőt egyesek szerint a szülők csak hasznot akarnak húzni a fiatal tehetség sikeréből. Azonban erről szó sincs! A család sok szörnyűségen ment keresztül, ezért ilyen összetartó - írja a Story Magazin.

Mata Ricsi Forrás: Nánási Pál/RTLklub

"Nem olvasgatom a hozzászólásokat. Sajnos a faluban, Igricin, ahol lakunk, már elmesélik, hogy miket írogatnak rólunk. Való igaz, szerényen élünk, de nem ezért neveztük be Ricsit a tehetségkutatóba. Három gyermekemet veszítettem el.

Már csak ezért is érzem úgy, hogy támogatnom kell a fiamat, hogy valóra váltsa az álmait.

Megmentené családját a szegénységtől Mata Ricsi

Az X-faktor versenyzője családja keserves körülményein szeretne változtatni, melyhez a tehetségkutató lehet az ugródeszka.
A nap, amikor véget ért a házasságom: "Bűntudatom volt, amikor befeküdtem a férjem mellé"http://www.life.hu/csalad/20161111-a-nap-amikor-veget-ert-a-hazassagom-sorozat-amikor-a-feleseg-lepett-felre.htmlA következő levélírónk - a korábbi történetekkel ellentétben - nem az elhagyott fél szempontjából meséli el házassága végét. Ebben az esetben ő volt az a fél, aki véget vetett addigi közös életüknek. CsaládThinkstockHevesi Krisztát többször molesztálták gyermekkorábanhttp://www.life.hu/csalad/20161122-hevesi-krisztat-tobbszor-molesztaltak-gyermekkoraban-errol-meselt-a-babavilagban.htmlHevesi Kriszta a Babavilág című műsorban mesélt arról, hogy gyermekkorában legalább háromszor vált szexuális zaklatás áldozatává. Mindegyik alkalommal a közvetlen környezetéből került ki a zaklató. CsaládOrigoAz internet újgenerációs rémei: az anyákhttp://www.life.hu/csalad/20161115-anyatipusok-az-interneten.htmlÓ, igen. Az internet, kérem, fegyver, altató, extasy, heroin és antidepresszáns. Ki mire használja, kinek mire van szüksége épp. Egy anya, aki kiaknázza a benne rejlő egészséges lehetőségeket, csak nyerhet, de akit beszippant a virtuális társasági élet, az elveszik, és rémmé változik. CsaládThinkstockNyílt levél egy túl tökéletes sógornőhözhttp://www.life.hu/csalad/20161114-nyilt-level-a-tul-tokeletes-sogornohoz.htmlMég a legjobb családokban is előfordul, hogy a rokonok nem nagyon jönnek ki egymással. Az alábbi levél írójának a sogórnőjével van problémája, mert - ahogyan ő mondja - a másik nő túlságosan is tökéletes. Vajon hosszú távon is éket vághat a féltékenység a kapcsolatukba? CsaládThinkstockÁbel Anita férje intim titkokat árult el: így indult a kapcsolatukhttp://www.life.hu/csalad/20161118-abel-anita-ferje-krisztian-elarulta-megismerkedesuk-tortenetet.htmlÁbel Anita és férje, Krisztián 14 éve élnek együtt boldogan, de nem sokszor beszélnek kapcsolatuk történetéről. A színésznő szerelme azonban most megosztotta megismerkedésük történetét. Család--Cselesen mutatta meg kisbabáját Adam Levinehttp://www.life.hu/csalad/20161116-adam-levine-enekes-es-behati-prinsloo-kozos-kepen-a-kisbabajukkal.htmlAdam Levine igazi büszke apuka: szívesen fotózkodik kisbabájával, de azért igyekszik mindezt cselesen tenni. Nemrég meg is mutatta, meg nem is a kis Dusty Rose-t. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.