Megmentené családját a szegénységtől Mata Ricsi

Forrás: RTL -
X-Faktor Mata Ricsi szegénység verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-faktor versenyzője családja keserves körülményein szeretne változtatni, melyhez a tehetségkutató lehet az ugródeszka.

A fiatal tehetség pályafutása nem indult könnyen az X-faktorban. Kiesett, még mielőtt az élő show-ba kerülhetett volna, így hamar le kellett mondania az álmáról, hogy a zenélésből megélhessen. Majd fordult a kocka, és Puskás Petinek köszönhetőn mégis visszatérhetett a műsorba. A mentor meglátogatta Ricsit Igriciben, a családi házban, és felkínálta neki a folytatás lehetőségét. Ricsi természetesen belevágott, így újra reményekkel telve dolgozik, hogy a legjobb lehessen.

Mata Ricsi Forrás: RTL

Szándékát nem csak önös érdekek vezérlik, tudta meg a Bors. A fiú családja nagyon szegény körülmények között él a Borsod megyei településen. A zenésznövendék álma, hogy énekesi karriert építsen, és ebből segítse családja boldogulását. Szerettei havi 97 ezer forintból gazdálkodnak, így anyagilag nem tudják támogatni Ricsit, de cserébe bíztatják, bátorítják a fiút, és igyekeznek segíteni, ahol csak kell. Édesapjának jelenleg nincs állása, és már Ricsi sem kenyérkereső a verseny miatt, pedig nyáron apjával együtt dolgoztak. Szabadidejében pedig hangfalakat szerelt, és azokat próbálta eladni.

Ricsi beköltözött a mentorházba Budapesten, ezért sokszor hiányolja a családja szeretetét. A szülők is nagyon szeretnének a fővárosba költözni, de ez Ricsi szereplésének függvénye. A távolság ellenére próbálják óvni a versenyzőt, nem engedik, hogy szórakozni, bulizni járjon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.