Botoxoltatják lábukat a nők, hogy ne fájjon a magassarkú viselése

Forrás: Thinkstock -
botox magassarkú fájdalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több nő veti alá lábait botox injekciónak, főként az ünnepek környékén, ám nem azért, hogy ránctalan legyen a talpuk! Elvileg ez az eljárás arra is alkalmas, hogy enyhítse a fájdalmat, amit a magassarkú cipő viselése okoz!

Újabb őrült trend hódít a nők körében, méghozzá lábuk botoxoltatása! Egyre több hölgy veti alá magát ilyen kezelésnek, de nem azért, hogy sima legyen a talpuk, hanem azért, hogy elkerüljék a magassarkú cipő okozta fájdalmakat. Állítólag ugyanis a botox nemcsak arra jó, hogy a mély ráncokat kisimítsa, hanem arra is, hogy a tűsarkak által okozott gyötrelmet és duzzanatot enyhítse.

Ezért botoxoltatják a nők a lábukat Forrás: Thinkstock

A szakértők szerint ez egyébként nem is új keletű hóbort, legalábbis Dr. Jeremy Hunt szerint Ausztráliában például ebben az időszakban régóta népszerű ez a kezelés. Karácsony környékén ugyanis egyre többször kerülnek elő az elegánsabb cipellők, ezért alkalmazzák ilyenkor többen a botox injekciókat. A szakértő szerint ez az eljárás azért nem alkalmas arra, hogy hosszú távon megszüntesse a láb fájdalmát, de átmenetileg lelohasztja a duzzanatot, és puhává varázsolja a talpakat, mindezt 141 ezer forintnak megfelelő dollárért - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.