Az ország egyik legnépszerűbb színművésznek nagyon fontosak az ünnepek, főleg azért, mert kislánya is vele lesz ezekben a napokban. 

Bár Bereczki Zoli és Szinetár Dóra már nem alkotnak egy párt, a gyermeküket mégis közösen nevelik. Zorka imádja a karácsonyt, melynek méltó ünnepléséről édesapja minden évben gondoskodik - írja a Bors

Bereczki ZoltánFotó: Mudra László - Origo

"Mire szenteste napján megérkezik hozzám a kislányom, már feldíszítve várja a fa. Pontosabban már napokkal előtte áll, egy paraván mögé rejtve. De a csúcsdísz felhelyezése Zorka privilégiuma. Azt mindig kifejezetten kéri, hogy én főzzek, ne rendeljünk, ne menjünk étterembe. Tavaly is én készítettem a karácsonyi menüt, amiben nem követjük a hagyományt. Szolidan, de hús-evők vagyunk. Szereti a krumplipürémet, és ha minden összejön, konfitált kacsa lesz. Nem varázslat, türelem kell hozzá és idő. Zorkával rendkívül mulatságos együtt sütni-főzni, elképesztően szórakoztató kislány. Mesél, ugrabugrál, kóstol, és ha meg is unja, segít elpakolni. Nálunk az ajándékozásban sincs szabály. Azért igyekszünk eltávolodni a tömegcikkektől, főleg a képességfejlesztő játékokat részesítjük előnyben." - mesélte Zoli.