Nem túlzás azt állítani, hogy sokkal több volt a divatkatasztrófa 2016-ban, mint az igazán nagy pillanat. Több ruha maradt meg az emlékezetünkben a sokkhatásnak köszönhetően, mint a gyönyörűség okozta elámulás miatt.

Lady Victoria Hervey – Oscar-afterparti

A kizárólag kristálydíszítéssel kitakart nemi szervek trendje Lady Victoria Hervey ruhájával végleg kifulladt. A korábban Beyoncé, Rihanna és Kim Kardashian által is szívesen viselt fazon eltolódott a teljes ízléstelenség irányába. Reméljük, Lady Victoria Oscar-partin viselt ruhája volt az utolsó darab, amit láttunk.

Lady Victoria HerveyForrás: AFP/Frederick M. Brown

Gigi Gorgeous – American Music Awards

Az American Music Awardson a magamutogatás és a totális ízlésficam találkozását mutatta be Gigi Gorgeous. Az egy szál melltartóhoz kapcsolt csillogó anyagdarab és a csillámkesztyű félelmetes kombináció volt.

Gigi GorgeousForrás: AFP/Frederick M. Brown

Anna Chlumsky – Emmy

Az Első szerelem gyereksztárja egy teljesen formátlan, túl nehéz anyagból készült, furcsa palásttal ellátott ruhában jelent meg az Emmy-gálán. Egyáltalán nem volt jó választás.

Anna ChlumskyForrás: AFP/Robyn Beck

Nicki Minaj – Met-gála

A cicivillantás sajnos 2016-ban sem ment ki a divatból. Az egyik legdurvábbat Nicki Minaj mutatta be a Met-gálán, ahol nyakig polcolta a nagyágyúkat. 

Nicki MinajForrás: AFP/Larry Busacca

Manika – Grammy

Az amerikai énekesnő a Grammy-gálán mutatta meg, hogyan nem szabad felöltözni egy vörös szőnyeges eseményre. Egy cirkuszi porondmesternek nézett ki: teljesen kinevettette magát.

ManikaForrás: AFP/Jason Merritt

Nicole Kidman – InStyle-gála

Nicole Kidman InStyle-gálán viselt ruhája teljesen értelmezhetetlen. Egy logikátlanul összefércelt darabnak tűnik, ami semmiképpen nem való a vörös szőnyegre.

Nicole KidmanForrás: AFP/Frederick M. Brown

Tori Spelling – Jótékonysági gála

A Beverly Hills 90210 egykori színésznője a világ legdurvább divatbakiját követte el. Egészen konkrétan fordítva vette fel ezt a ruhát. Mindezt ráadásul még egy bordó csipkemelltartóval is megkoronázta, mintha az tökéletesen illeszkedne az amúgy szuper hátmegoldásnak szánt csipkéhez, ami végül a színésznő két cicije között futott végig.

Tori Spelling - Jótékonysági gálaForrás: AFP/Martin Sloan

Selma Blair – CFDA

Sokan próbálkoztak idén aszimmetrikus megoldásokkal, de szinte mindenki kudarcot vallott. Selma Blair a Council of Fashion Designers of America díjátadójának vörös szőnyegén viselte ezt az egyik oldalon ujjatlan blézert, ami szörnyen festett rajta.

Selma BlairForrás: AFP/Jamie Mccarthy

Kourtney Kardashian – Jótékonysági gála

A Kardashian család idén sem volt mentes a divatkatasztrófáktól. A rengeteg lehetőség közül most Kourtney középen fodrozott és oldalt nude tüllel varrt ruháját választottuk. Ez a ruha senkinek nem állna jól!

Kourtney KardashianForrás: AFP/Jamie Mccarthy

Nicole Scherzinger – The Fashion Awards

Nem is értjük, hogy év végére mi történt Nicole Scherzingerrel. A legutóbbi vörös szőnyeges eseményeken olyan közönségesen festett, hogy nem ismertünk rá. Talán összeveszett a stylistjával?

Nicole ScherzingerForrás: Northfoto