Gönczi Gábor: "Nemsokára érkezik még egy gyermek, egy kislány"

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
karácsony Gönczi Gábor kisfiú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tények műsorvezetőjének, Gönczi Gábornak a kisfia, Áron még csak öthetes, de máris felforgatta a család életét. A büszke apuka természetesen új éltük minden percét élvezi, még akkor is, ha mostantól Áron irányít.

"Életünk legnagyobb és legszebb karácsonyára készülünk, hiszen először vagyunk hármasban" - mesélte Gönczi Gábor a Borsnak. "Áron most már több mint 5 hetes, de még mindig csak gyönyörködöm benne. Persze az, hogy ő is megérkezett hozzánk, átírta az egész karácsonyunkat, és nem csak a mi közös ünnepünket Ildivel, hanem az egész családét is.

Gönczi Gábor Fotó: Szabó Gábor - Origo

Ráadásul a nemsokára érkezik még egy gyermek is hozzánk, egy kislány, mert Ildi testvére is várandós. Hamarosan megszületik nála is a baba, szóval van egy újszülöttünk és egy nagy pocakos kismamánk is. Azt hiszem ennél szebb dolgot el sem lehetne képzelni! Minden nagyszülő izgatottan várja a karácsonyt, hogy végre együtt legyünk. Óriási dolog a nagyszülők életében, hogy kezükben tarthatják az új kis családtagot" - árulta el a TV2 műsorvezetője, aki párjával igyekezett úgy beosztani a családi látogatásokat, hogy azért hármasban is legyen idejük a meghitt ünneplésre.

Gáboréknál a december 24. a tágabb családé: ebéd a szülőknél, vacsora Ildi szüleinél. "Utána viszont két teljes napig csak hármasban leszünk. Azt tervezzük, hogy ki se lépünk a házból" - tette hozzá.

A boldog, büszke édesapa az ünnepek előtt még a kollégáival is komoly szervezkedésbe kezdett, hogy legyen ideje nyugodtan, családi körben készülni a szentestére.

Marsi Anikó, Gönczi Gábor Forrás: TV2

"Utolsó napra már vettem ki szabadnapot, hiszen Marsi Anikóval ügyesen felosztottuk. Először én voltam két napot egyedül, amíg ő készült a karácsonyra, utána ő vezette helyettem a műsort, hogy már itthon lehessek Áronnal. De Pachman Péter és Éva is nagyon sokat segítettek, hiszen mindenki átérzi azt, hogy milyen, amikor egy kisbabával készülünk az ünnepekre. Ezért nagyon hálás vagyok a műsorvezető kollégáimnak, tőlük minden segítséget megkaptam.

Emiatt viszont szerencsére mi úgy vághatunk bele a karácsonyba, hogy nem ámokfutásban kell mindent, hanem rá tudtunk készülni. Nálunk már pénteken állt a fa is a nappaliban is, este díszítettük, és az ajándékokat is aznap már becsomagolva a fa alá készítettük. Miköben persze Áron minden tíz perceben ad valami izgalmas feladatot, úgyhogy azért nem olyan könnyű, de nem is gondoltuk azt, hogy könnyű lesz. Cserébe viszont gyönyörű feladat, hogy vele foglalkozzunk. Egészen más volt így készülni az ünnepekre, hogy már azért ő is itt van velünk. Természetesen neki is vettünk már ajándékot, hiszen azt eldöntöttük, hogy onnantól kezdve, hogy megérkezik a mi kis családunkba, teljes értékű ember, még ha nem is fogja úgy értékelni egyelőre, mint ahogy azt mi gondoljuk."

György herceg és Sarolta képei a legszebb karácsonyi ajándékokhttp://www.life.hu/csalad/20161225-vilmos-es-katalin-vasarnap-delelott-elmentek-a-bucklebury-i-misere.htmlMint ismeretes, idén Vilmos herceg és családja komoly döntést hoztak. Katalinnal és a csemetékkel ugyanis távol maradtak a szokásos királyi karácsonyi ünnepségről, hogy a Middleton családdal töltsék az év legmeghittebb napjait. Ettől függetlenül vasárnap délelőtt elmentek a Bucklebury-i misére.Család--Ördög Nóra így bolondozik a kis Micivel: Cuki fotó! http://www.life.hu/csalad/20161225-ordog-nora-egyutt-unnepelt-a-csaladjaval-kozos-foto-karacsonykor.htmlÖrdög Nóra nagyon büszke a gyermekeire, így nem csoda, ha örömmel oszt meg róluk felvételeket a rajongóknak. Család--2016, a titkos menyegzők éve - Sztárok, akik idén házasodtakhttp://www.life.hu/csalad/20161221-2016-legemlekezetesebb-sztarhazassagai.html2016-ot nem igazán nevezhetjük a nagy sztárházasságok évének - sokkal inkább a megdöbbentő szakítások és válások esztendeje volt. Gondoljunk csak például Johnny Deppre vagy Brad Pittre. Meglepően kevés A kategóriás híresség mondta ki idén a boldogító igent, és még ha oltár elé vonultak is, a legtöbbjük titokban tette. CsaládOrigoHoppá! Harmadik kisbabáját várja a topmodell, Gisele Bündchenhttp://www.life.hu/csalad/20161224-harmadik-kisbabajat-varja-a-topmodell-gisele-bundchen.htmlAlaposan kikerekedve jelent meg egy fotózáson Gisele Bündchen. Ezt a pocakot nehéz lesz kimagyarázni...Család--Folytatódik a botrány: Brad Pitt ügyvédei beszóltak Angelina Jolie-nakhttp://www.life.hu/csalad/20161224-folytatodik-a-botrany-brad-pitt-ugyvedei-beszoltak-angelina-jolie-nak.htmlA válási botrány karácsony közeledtével sem csitul, sőt egyre nagyobb lesz. A sárdobálás folytatódik a két színész között.Család--Egy magyar család, akiknek a legnagyobb vágyuk, hogy hazaköltözhessenekhttp://www.life.hu/csalad/20161221-a-marton-csalad-kalvariaja-visszakoltozes-delegyhazi-otthonukba.htmlA Marton család egyetlen karácsonyi kívánsága és egyben legnagyobb vágya az elmúlt napokban már teljesült. Bekerülhettek a családi csődvédelmi rendszerbe, aminek köszönhetően visszaköltözhetnek 2009-ben hátrahagyott, szeretett családi otthonukba. Abba az évek óta üresen álló házba, amin a tető az időjárás viszontagságai miatt félig már beszakadt, és amit mára teljesen kifosztottak. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.