Olivia Wilde nem akar Melania Trumphoz hasonlítani

hajszín Melania Trump Olivia Wilde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van az a helyzet, mikor megtiszteltetés valakire hasonlítani, ám a híres színésznő nem vette olyan jó néven, mikor Melania Trump nevét egy időben emlegették az övével.

Olivia Wilde, a Doktor House szexi "tizenhármasa" évek óta könnyed, szőkés-barna, hosszú tincseket visel. Úgy tűnt, hogy neki már nem kell sokat gondolkodnia azon, hogy mi áll számára a legjobban.

Olivia Wilde hajszínt változtatott Forrás: Dennis Van Tine / Geisler-Fotopress / DPA

Ám most mégis csak változtatásra szánta el magát, ugyanis állítása szerint már egyre többen kezdték Melania Trumphoz hasonlítgatni. A színésznőnek ez nem nagyon tetszett, ezért váltott.

Gyökeres eltérést mi nem vettünk észre, mindösszesen egy kicsit lett világosabb és rövidebb a csinos nő frizurája, legalábbis az Instagramra posztolt rövidke felvételből ez derül ki.

A Cosmopolitannak adott interjújában azt is elmesélte, hogy 12 éves kora óta festi a haját, a szivárvány minden színét viselte már a fején, de számára a legkedvesebb emlék az volt, mikor kék hajkoronát viselt.

Feelin myself apparently. Thanks to the master @harryjoshhair for the chop. #nomoremelaniahair

Olivia Wilde (@oliviawilde) által közzétett videó,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.