Bangó Tinával madarat lehet fogatni, hiszen teljesült a legnagyobb vágya: megkapta álmai házát. 

Bangó Margit jóvoltából Tina megvehette családjának azt a családi házat, amiről a nő idáig csak álmodozott. A Kossuth-díjas énekesnőnek volt egy szeretett velencei nyaralója. Egy csipetnyi paradicsom, ahová jó volt elmenekülni a hétköznapok zsúfolt forgatagából. Margit ezt az ingatlant adta el azért, hogy segíthesse unokáját, hogy teljesíthesse a vágyait. 

"Volt sírás, kézcsók, ölelés, szétrágták a húsomat!" - mesélte nevetve Margit a Blikknek.

Bangó Margit eladta a nyaralóját, hogy házat vehessen az unokájánakForrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A 66 éves sztár mostanáig egy háztartásban élt Tinával, Emilioval és a gyermekükkel, Vivivel. Most azonban, hogy külön költöznek, Margit azt tervezi, hogy hozzájuk fog átjárni kertészkedni, ott majd kiéli a növények iránt érzett szeretetét. 

"A szülő, nagyszülő, ha már meghalt, nem láthatja a gyerekek örömét, pedig ezt megélni mindennél többet ér. Mondtam nekik, idén senki nem kap semmit, aztán mégis szép nagy karácsonyi ajándék lett! Majd gondozom náluk a kertet, ott is kiélhetem a virágmániám. Főkertész leszek!" - folytatta az énekesnő. 

Tina Emilio kedveseForrás: Facebook/Mokka

Tina elképesztően hálás a nagyanyja nemes cselekedetéért. Úgy gondolja, hogy kevesen lettek volna ilyen önfeláldozóak az ő helyében. Igyekszik ennek méltóan viselkedni, hogy a nyaraló emléke ne a semmibe szálljon el, hanem egy új család, új otthonában élhessen tovább. Tina attól is nagyon boldog, hogy végre sikerült megküzdenie a kilókkal, és újra szépnek láthatja magát