Összegyűjtöttük a legszexisebb férfi és női sorozatsztárokat, akiktől minden nap leesik az állunk a tévét bámulva. Ők azok a magyar sztárok, akikre szó szerint jó ránézni. Persze ti is dönthettek az ügyben, ezért most szavazzatok: ki legyen a nyertes? 

A hölgyek: 

Kiss Ramóna

A Barátok közt című sorozat egyik szereplője, Zsófi alakítója 2002 óta. A 32 éves színésznőről mi is rendszeresen írunk: Ramóna szexi alakja, formás feneke és vadóc, dögös stílusa minden szemet odavonz a képernyő elé. 

Kiss Ramóna frizurája igazán egyediForrás: Instagram/ramona_kiss, Polyák Attila/Origo

Nyári Dia

A 22 éves sztár többször is megmutatta vonalait fehérneműben, sőt félmeztelenül is. A Barátok közt színésznője minden nagyobb rendezvényen levesz minket a lábunkról, főleg a szexi szettjei miatt. Még jó, hogy a listán van a helye. 

Nyári Dia egy fotózásonFotó: Gelner Lóránd/renzo.hu

Gubás Gabriella

2013 óta a Thália Színház társulatának a tagja. Most A Válótársak című RTLKlubos sorozatban láthatják őt a nézők. Gubás Gabi nemrég a gyermekeit is megmutatta, miközben őszintén mesélt az anyaságról. A színésznő az anyaszerep mellett egy vonzó, izgató, titokzatos nő, akit persze imádnak a magyar nézők. 

Gubás Gabi Diana szerepében Ken Ludwig A hőstenor című vígjátékának próbáján a budapesti Thália SzínházbanForrás: MTI/Kallos Bea

Az urak 

Nagy Ervin

A Jászai Mari-díjas színész mindig is rajta volt a legdögösebb magyar színészek listáján. A 40 éves Ervin rendszerint a nőcsábász karakter képében tűnik fel, hiteles, férfias alakítása pedig tömegével vonzza a női nézőket. 

Nagy ErvinForrás: Origo

Vecsei Miklós

A Junior Prima díjas magyar színész a kora ellenére sikert sikerre halmozott az utóbbi időben. Vecsei Miklós főszerepet játszott az Egynyári kaland és a Csak színház és más semmi című sorozatokban, közben folyamatosan dolgozik színházban is. Ifj. Vidnyánszky Attilával alkotótársakként a POSZT-on két díjat is nyertek. 

Vecsei MiklósForrás: Penziás Nikolett

Solti Ádám

A Barátok közt sármos sztárja hamarosan oltár elé vezeti kedvese kezét. A férfi évek óta az Rtl Klub nagysikerű soroztának táborát erősíti, emellett fogtechnikusként is dolgozik. Ádámot először az X- Faktorban ismerhettük meg, a Non Stop nevű formáció frontembereként

Solti Ádám a Barátok közt sztárjaFotó: Zsigmond László/Life.hu