Dögösek és híresek: íme, hazánk legszexibb sztárjai

szavazás sorozat kedvenc sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összegyűjtöttük a legszexisebb férfi és női sorozatsztárokat, akiktől minden nap leesik az állunk a tévét bámulva. Ők azok a magyar sztárok, akikre szó szerint jó ránézni. Persze ti is dönthettek az ügyben, ezért most szavazzatok: ki legyen a nyertes? 

A hölgyek:

Kiss Ramóna

A Barátok közt című sorozat egyik szereplője, Zsófi alakítója 2002 óta. A 32 éves színésznőről mi is rendszeresen írunk: Ramóna szexi alakja, formás feneke és vadóc, dögös stílusa minden szemet odavonz a képernyő elé.

Kiss Ramóna frizurája igazán egyedi Forrás: Instagram/ramona_kiss, Polyák Attila/Origo

Nyári Dia

A 22 éves sztár többször is megmutatta vonalait fehérneműben, sőt félmeztelenül is. A Barátok közt színésznője minden nagyobb rendezvényen levesz minket a lábunkról, főleg a szexi szettjei miatt. Még jó, hogy a listán van a helye.

Nyári Dia egy fotózáson Fotó: Gelner Lóránd/renzo.hu

Gubás Gabriella

2013 óta a Thália Színház társulatának a tagja. Most A Válótársak című RTLKlubos sorozatban láthatják őt a nézők. Gubás Gabi nemrég a gyermekeit is megmutatta, miközben őszintén mesélt az anyaságról. A színésznő az anyaszerep mellett egy vonzó, izgató, titokzatos nő, akit persze imádnak a magyar nézők.

Gubás Gabi Diana szerepében Ken Ludwig A hőstenor című vígjátékának próbáján a budapesti Thália Színházban Forrás: MTI/Kallos Bea

Itt az idő: Szavazz!

Az urak

Nagy Ervin

A Jászai Mari-díjas színész mindig is rajta volt a legdögösebb magyar színészek listáján. A 40 éves Ervin rendszerint a nőcsábász karakter képében tűnik fel, hiteles, férfias alakítása pedig tömegével vonzza a női nézőket.

Nagy Ervin Forrás: Origo

Vecsei Miklós

A Junior Prima díjas magyar színész a kora ellenére sikert sikerre halmozott az utóbbi időben. Vecsei Miklós főszerepet játszott az Egynyári kaland és a Csak színház és más semmi című sorozatokban, közben folyamatosan dolgozik színházban is. Ifj. Vidnyánszky Attilával alkotótársakként a POSZT-on két díjat is nyertek.

Vecsei Miklós Forrás: Penziás Nikolett

Solti Ádám

A Barátok közt sármos sztárja hamarosan oltár elé vezeti kedvese kezét. A férfi évek óta az Rtl Klub nagysikerű soroztának táborát erősíti, emellett fogtechnikusként is dolgozik. Ádámot először az X- Faktorban ismerhettük meg, a Non Stop nevű formáció frontembereként

Solti Ádám a Barátok közt sztárja Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Itt az idő: szavazz!

Karácsonykor veszítette el édesapját Ivancsics Ilonahttp://www.life.hu/sztarok/20170102-karacsonykor-veszitette-el-edesapjat-ivancsics-ilona-szomszedok.htmlIvancsics Ilona színésznő számra nem végződöt jól az év: tragdia árnyékolta be az ünnepi időszakot.TV + Sztárok--Öngyilkos lett George Michael - állítja a párjahttp://www.life.hu/sztarok/20170101-ongyilkos-lett-george-michael-allitja-a-parja.htmlSzerelme, Fadi Fawaz állítása szerint George Michael csak arra vágyott, hogy meghaljon. Állítja, az énekes önkezével vetett véget életének. TV + Sztárok--ByeAlex- Cinthya Dictator: "Azt hiszik szeretők vagyunk..."http://www.life.hu/sztarok/20170101-byealex-cinthya-dictator-kozos-foton.htmlOrigoTovább gyűrűzik a Náray vs. "ingyenélő" celebek balhéhttp://www.life.hu/sztarok/20161231-naray-tamas-leingyenelozte-a-celebeket-ok-velemenyeztek.htmlAhogy megírtuk, Facebookján fakadt ki Náray Tamás azok ellen a celebek ellen, akik kölcsön szeretnének kérni az általa tervezett ruháiból, ahelyett, hogy megvásárolnák azokat. A témához péntekenTóth Gabi is hozzászólt. A divattervező posztját azóta pedig több híresség is véleményezte. TV + Sztárok--Szellő István és Erős Antónia helyett Scherer Péter és Kovács Patrícia olvassa a hírekethttp://www.life.hu/sztarok/20161230-szello-istvant-es-eros-antoniat-scherer-peter-es-kovacs-patricia-valtja.htmlNem a megszokott páros fogadja majd az RTL Klub híradójának nézőit. Kovács Patrícia és Scherer Péter fogja szolgáltatni a híreket a nézőknek, de nem kell megijedni. Csupán a szilveszteri különkiadást vezeti majd a színészpáros. TV + SztárokOrigoCarrie Fisher furcsa végakaratot választott magánakhttp://www.life.hu/sztarok/20161230-carrie-fishernek-volt-vegakarata.htmlEgy régebben megjelent könyvéből kiderült: furcsa végakaratot választott magának a Star Wars Leia hercegnője. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.